2777
2789
عنوان

راهنمایی میخوام،خانواده شوهر

72 بازدید | 18 پست

سلام مادر همسرم از اول باهام خوب نبود و مدام اذیتم کرده،یه مدت بنابه دلایلی ۳ماه اینا خونش بودم اذیتم میکرد هر روز دعوا درست میکرد سر چیزای بیخود منو همسرم مجبور میکرد ازش عذرخواهی کنم و...،رفتارش هم جوریه که مثلا من یدونه خرما برداشتم فرداش قایمش کرد همه چیو اینجوری میکرد،لیوان برمی‌داشتم از دستم میگرفت که تو این نمیشه آب بخوری دم دستی بودا ولی...،الان پدر همسرم بخاطر بیماری اومده بود خونه ما همراه همسرش یکی دو هفته ای موند،اینجاهم اذیتم کرد منم دیگه رو ندادم بهش،به همسرم گفتم گفتی خونه دارن اینجا تو شهرپس کی میرن خونشون؟از دست مستاجر بگیردا،همسرمم بخاطر بیماری پدرش حوصله نداشت قاطی کرد دعوا شد اینام دیدن دا من راضی نیستم هرچی از دهنشون دراومد گفتن بهم منم چیزی نگفتم

الان دوباره نوبت دکتر داره فردا،همسرم بزور میگه باید تو بیای بریم دنبالشون بگی من فک کردم شوهرم میخواد دائم باهم بمونیم و...معذرت خواهی کنی

اینم بگم پدره هیچ مشکلی نداره تا یه سالم بمونه واقعا مشکلی نداره ولی مادره خیلی اذیتم کرده اونو نمیتونم تحمل کنم

الان مقصر منم؟چیکار کنم؟برم دنبالشون؟همه چیو اونا گفتن 

درسته هیچکسو ندارم ولی خدارو دارم که مهربون تر از همه ی آدماس

حرف شوهرت واقعا زوره 

من نمیدونم چرا بعضیا به همجنس خودشون رحم نمیکنن و اینهمه عقده دارن اصلا مادر شوهرت وقتی ازت خوشش نمیاد چرا هی میاد خونت اخه شخصیت نداره ؟ یا مریضه روانیه بیاد اعصاب تو رو خورد کنه بره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اونامهمون توبودن بخاطر رضای خدا شماکوتاه میومدی اتفاقابخاطرشوهرت برو چون فردابهش میگن خانومش نذاشت بریم شماباید باعث افتخارش بشی که مادرش بخوادحرکتی بزنه شوهرتون توخلوت خودش بگه نه خانوم من اینجورنیست 

گاهی انسانم آرزوست

منم دقیقا مثل شمابودم تازه مادرشوهرم مدتی که خونه امون بود دستورمیدادچی درست کن خودمم شاغل بودم باید سریع لباس درمی اوردم وشام وحاضرمیکردم اینجاش خوب بود حرکتی که زد منومیبرد خونه ادمایی که اصلا خوشم ازشون نمی اومد یعنی تلفن هاشوزده بودمن می اومدم باید حاضرمیشدیم بریم خونه اون ادما وتحملشونم کنم ولی خداروشکر رفت موقع خداحافظی هم براشون غذا توراه ومیوه گذاشتم بعد بوسیدم وباگریه رفت 

گاهی انسانم آرزوست

خونه اتوتمیز کن غذاهاتوحاضرکن وتوفریزرت مواد اولیه اون چندروزرواماده کن بخاطرپدرشوهرت که مریض هست دعای خیرش حتمابه زندگیت برمیگرده درضمن فکرکن که شوهرشما پسرش هست خدای نکرده اتفاقی بیوفته شوهرت انگشت میکنه توچشمتون که پدرم اومداین شهر وشما بیرونشون کردی 

گاهی انسانم آرزوست
منم دقیقا مثل شمابودم تازه مادرشوهرم مدتی که خونه امون بود دستورمیدادچی درست کن خودمم شاغل بودم باید ...

اتفاقا منم شاغلم،باردارم هستم تو زندگی خودم موندم انتظارات ایناهم تمومی نداره شوهرم کمک حالمه مادرش میاد اونم نمیذاره کاری کنه تو خونه

حرف شوهرت واقعا زوره  من نمیدونم چرا بعضیا به همجنس خودشون رحم نمیکنن و اینهمه عقده دارن اصلا ...

بنظرم میگن دنیا گرده همینه

اونموقه من مجبور شدم باهاش بمونم اذیتم کرد هی گفت خونه من خونه من،الان یجوری شده بااینکه خودش خونه داره نمیتونه بره و باید اینجا بمونه درسته من کاریش ندارم ولی مطمئنا از درون عذاب میکشه

هیچ کار خدا بی حکمت نیست

اتفاقا منم شاغلم،باردارم هستم تو زندگی خودم موندم انتظارات ایناهم تمومی نداره شوهرم کمک حالمه مادرش ...

عزیزم من یه دوستی دارم خیلی باسیاست من کلا ادمی هستم همیشه کارای خونه روخودم انجام میدم اشپزی وتمیزکاری اون میگفت باخنده ومهربونی وسایل سالادوبزارجلومادرشوهرت بگو مامان لطف میکنی سالاد امشب وشما درست کنی گفت بگیرش به کار یابگو من فلان غذات خیلی خوشم میاد شما امشب شام ودرست کن بعد هم بگو اینجورمیکنم که فکرنکنی خونه غریبه اومدی حقیقتش من بچه ندارم ونمیدونم شرایط زن حامله چجوریه ولی توکل کن بخدا وبه شوهرتم بگو کمکم کن توکارها ودست خودم نیست اوناهم مثل پدرومادرخودم هستن 

گاهی انسانم آرزوست
بنظرم میگن دنیا گرده همینه اونموقه من مجبور شدم باهاش بمونم اذیتم کرد هی گفت خونه من خونه من،الان ی ...

حتماهمینطوره ولی شما اونقدرخانومی کن که اون جلوشوهرش وپسرش بفهمه ذات شمابااون خیلی فرق داره وتازه شماهم زن حامله هستین هرچی گفت خونسردباش وارامشتوحفظ کن تودلت بگومن بخاطرشوهرم ورضای خداانجام میدم 

گاهی انسانم آرزوست
عزیزم من یه دوستی دارم خیلی باسیاست من کلا ادمی هستم همیشه کارای خونه روخودم انجام میدم اشپزی وتمیزک ...

من از اون به جز بدی ندیدم ذهن پدرشوهرمم علیه من شستشو میده اما مهم نیس نه بخاطر همسرم بخاطر خدا میرم دنبالشون بیان اینجا،اوناهم کین که من کوچیک بشم یا نشم مهم نیس پیش خدا آدم کوچیک نشه

ما یه ضرب المثل داریم که در فولادی هم که باشی یع روز کارت به نجار میفته ینی هیچ کسیو کوچیک نشمار یه روزی کارت میفته بهش دقیقا مثل این مادره انقدر منو چزوند اما الان با اینکه خودش خونه داره نمیتونه بره اونجا آدمی بااین اخلاق مطمئنم از درون داره عذاب میکشه

من از اون به جز بدی ندیدم ذهن پدرشوهرمم علیه من شستشو میده اما مهم نیس نه بخاطر همسرم بخاطر خدا میرم ...

افرین واقعا همینجوره که شمامیگی بخاطر شوهرت وزندگیت خداحتما جواب خوبی اتوچندبرابربهت میده 

گاهی انسانم آرزوست

ببین یه بهونه بتراش نرو یجوریکه شوهرت باورکنه که نمیتونی بری. اماوقتی مادرشوهرت اینامیان بروسرخودتوگرم کن توآشپزخونه و میای میشینی اصلا باهاشون حرف نزن سرتوبکن توگوشی و عین خیالتم نباشه اینجوری خیلی حرصشون میدی. ولی واقعابیخیال باشااااا و باشوهرت رفتارت خوب باشه

ببین یه بهونه بتراش نرو یجوریکه شوهرت باورکنه که نمیتونی بری. اماوقتی مادرشوهرت اینامیان بروسرخودتوگ ...

این چه رفتاریه زشته مهمون بیادخونه اتون بعدشما بشینی توگوشی خب نیان بهتره که اونجورشوهرش میبینه بدتر عصبانی میشه ازدستش بعدشم سعی کن همیشه بادیدمثبت بری جلو توزندگی وبقیه روهم به دوستی دعوت کن پدرکشتگی که باهم ندارن مادرشوهرااکثرشون حسودیشونودارن 

گاهی انسانم آرزوست
این چه رفتاریه زشته مهمون بیادخونه اتون بعدشما بشینی توگوشی خب نیان بهتره که اونجورشوهرش میبینه بدتر ...

خب وقتی مادرشوهرانقدرپدرکشتگی داشته بااین خانوم حالاچراباید بیفته دنبالشون تواین بیمارستا؟؟ خیلی احترام گذاشتن بهش که حالاخودشو اذیت کنه بخاطراونا؟ نه عزیزمن اگریکبار بهشون لطف کنی میشه وظیفت برای کسی ک نمک نشناسه مثل خانواده شوهراین خانوم