2777
2789
عنوان

اوسبیلدونگ آلمان

222 بازدید | 13 پست

سلام وقتتون بخیر بچه ها 

هرچی اطلاعات راجب تاپیک دارید بنویسید برام لطفا 

ی سوال مهم هم داشتم اونم اینکه بعد از پایان تحصیل چ مدرکی میگیرن؟با مدرکش میشه تو ایران کار کرد؟ یا ادامه تحصیل داد؟ 

اگه کسیرو هم میشناسید ک اقدام کرده اگه امکانش هست بم معرفی کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی نت سرچ کن میاد  محدودیت سنی داره  مگه بیکاری برگردی ایران

یعنی زیر چند سال ؟

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   
توی نت سرچ کن میاد  محدودیت سنی داره  مگه بیکاری برگردی ایران

اطلاعات کلی دربارش دارم ولی بازم ی سری چیزا هست ک لازمه حتما از کسی ک کامل مطمئنه و اطلاع داره پرسید ، 

والا منو دوستم تو فکرشیم اقدام کنیم ولی یجورایی وابستگی داریم ب اینجا ، میخوایم ببینیم اگه خواستیم ی روزی برگردیم راهی هست یا ن 

اطلاعات کلی دربارش دارم ولی بازم ی سری چیزا هست ک لازمه حتما از کسی ک کامل مطمئنه و اطلاع داره پرسید ...

چند سالتونه؟ 

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️