2777
2789
عنوان

کسی تازگی کیش بوده؟

170 بازدید | 14 پست

قراره هفته اینده بریم کیش . وضعیت اب و هوا و بقیه مسائل چطوره؟

ولی دلم شور میزنه از الان . خیلی وقته سفر نرفتم و اولین باره با بچه میرم.

(فبای آلاء ربکما تکذبان)_ متاهل و متعهد ،درخواست دوستی از هیچ کس پذیرفته نمیشود.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما هم قراره بریم 

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖
من کیش زندگی میکنم قشنگم الان هواش عالیییه یعنی نه سرده نه گرم داره رو به سرد میره ولب هنوز ما لباس ...

تفریحات رو از کجا بخریم خوبه؟

هزینه ی ماشین ؟ اسنپ هست؟

منوی رستورانها در چه حده؟

کدوم مرکز خرید قیمت مناسبه؟

شکلات و قهوه از کجا بخریم خوبه؟

تفریحات رو از کجا بخریم خوبه؟ هزینه ی ماشین ؟ اسنپ هست؟ منوی رستورانها در چه حده؟ کدوم مرکز خرید ...

ما تازه از کیش برگشتیم

هوا که عالی بود

تفریحات هم از آژانس تفریحی خریدیم، ولی به سایت کیش تخفیف هم نگاه کنید قیمتاش خوبه

جنگ پازل شو و ستارگان رنگارنگ رفتیم که خوب بود لذت بردیم

اسنپ هزینه اش از ۱۷ تومن تا ۳۵ تومن بود

رستوران هم میرمهنا رفتیم موزیک زنده فوق العاده بود برانرژی و شاد ، از غذاش هم دوپیاز میگو و ماهی سیباس خوردیم خوشمزه بود 👌 با برنج و نوشابه و زیتون پرورده ۸۰۰ شد دو نفر که ۱۰۰ تومنشو از قبل برای رزرو میز داده بودیم

مرکز خریدش بنظرم مجتمع تجاری کیش و پردیس ۱ و ۲ خوب بودن، لباس بچه هم پاساژ مرجان ، شکلات هم شرکت آرتا و سبلان هست که تو اکثر مراکز خرید شعبه داره ، ما از پردیس ۲ خرید کردیم

ساحل میرمهنا برای آبتنی خیلی خوبه ، ساحل مریم هم برای تفریحات دریایی رفتیم ، اسکله تفریحی و ساحل مردماهیگیر هم شبا آروم و قشنگه 👌

گشت تفریحی دور جزیره هم خوبه دوست داشتین برین 

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖
ما تازه از کیش برگشتیم هوا که عالی بود تفریحات هم از آژانس تفریحی خریدیم، ولی به سایت کیش تخفیف هم ...

خیلی ممنونم برای اطلاعات دقیق 

در کل گرونتر شده دیگه 

قیمت شکلات چطور بود؟

منوی رستورانهاش معلومت خیلی گرونه 

خیلی ممنونم برای اطلاعات دقیق  در کل گرونتر شده دیگه  قیمت شکلات چطور بود؟ منوی رستوران ...

شکلات بسته ای از ۷۰ ۸۰ تومن بود به بالا 

از اون طرحدار هنوزم هست؟ شکل کفشدوزک ،زنبور عسل؟ هتل بودین یا سوییت؟

نمیدونم طرحدار منظورتون چیه ، اوت میلک و دو مدل دیگه خریدیم هتل بودیم لیلیوم، تمیز و خوب بود راضی بودم