2777
2789

خانم ها میخوام هروز بیایم هرکاری رو که انجام دادیم اینجا بگیم تا از بی حالی و بی حوصلگی دربیایم  حداقل یه هدف داشته باشیم تا وقتی که بهش برسیم 😍🦋

مثلا برای کار های خونه …سعی کنیم هر روز یه قسمت رو از خونه رو اساسی تمیز کنیم 🍃☘️ 

روزی دوساعت وقت بزاریم برای خونه یه ساعت روز یه ساعت شب قبل خواب خونه رو تمیز کنیم تا انباشته نباشن و مجبور نباشیم کلی وقت برای سابیدن خونه بزاریم🍃✨🌈 

هرچیزی رو خودمون رو عادت بدیم بزورم که شده سریع بزاریم سرجاش تا نامرتب نمونه هر کثیفی رو سریع تمیز کنیم  اینجوری هم آرامش داریم هم کلی وقت بیشتری برای خودمون داریم 

روز ها برای زیبایی‌مون وقت بزاریم پوست و مو بدن ماسک های خونگی بزاریم 💫💅🏻

برای آرامشمون کتاب مطالعه کنیم از خودمون پذیرایی کنیم با یه چای دارچینی گرم یا قهوه 🫖☕️🍫

برای فرزندمون وقت بزاریم باهاش بازی کنیم و  و یه خوراکی یا دسر باهم درست کنیم  🎨🧩

برای تربیت شون سعی بیشتر کنیم  

سعی کنیم هروز یه تیپ جدید بزنیم یه لباس ساده شیک و اتوکشیده مدل موی جدید آرایش جدید عطر ادکلن جدید  باعث میشه خیلی با انگیزه بشیم و سرحال تر 👗👒🥿

بقول دکتر محمدی نیا میگفت از امروزت لذت ببر غم فردا را فردایش بخور امروزتو خراب نکن برای چیزی که هنوز اتفاق نیوفتاده روزمون رو خراب نکنیم 🌈✨

اینهارو نه بخاطر کسی دیگه یا نه بخاطر همسرمون  فقط برای خودمون میگم انجام بدیم 😍😌😉

اصن شوهر رو ولش کن بخاطر خودت چون زن هستی همه زنان افرودیت ‌لوند هستند .فقط باید یکم این لوندی که در وجودمان حسش نمیکنیم رو باید به وجود بیاریم 🙃🤭

و ممنون میشم تجربیاتتون رو در اختیار بزارین ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هدف های که میخوام بهشون برسم 🍃✨

اول از همه خوندن نماز سر وقت …….

بعد بتونم  تو کارهای خونه خودم را عادت بدم که هرچیزی رو همون لحظه باید انجام بدم تا انباشته نباشند 🦋🌈💫

بعد اینکه به اندام دلخواهم برسم وتا چهل روز هروز سه لیوان دمنوش رازیانه بخورم برای افزایش سینه هام برای پر پشتی مژه و ابرو‌هام بتونم تا یه ماه هرشب روغن کندش  بزنم 🦋✨

و هرشب ماسک های مختلف  برای صورت و دستهام بزارم تا کک ومک های صورتم کمرنگ بشن🌈☘️ 

و برای تمیز بودن و تربیت ‌وادب دخترم بیشتر کار کنم🍃🎨 

و در طول روز اول از همه ‌‌به خودم برسم بعد کارهای دیگه 💅🏻👒

خدایا به امید تو ………..😍🥰😊

عزیزم منم اومدم

به امید خدا از فردا مو به مو و طبق برنامه ریزی جلو میریم 😍

منم امروز یه جمع و جور ساده انجام دادم و چون جمعه ها آقای شوهر خونس نتونستم اونجور که باید تمیز کنم