2777
2789
عنوان

بیاین بگین بهم میاد ایاااا؟

18 بازدید | 31 پست

من موهام خیلی مشکیه همچنین چشم و  ابروم. فوق العاده مشکی. پوستمم خیلی سفیده بدون هیچ لک یا جوشی... این ویژگیم تضاد جالبی تو صورتم ایجاد کرده.. بعد عروسیم نزدیکه ارایشگاهم گفت موهامو رنگ و مش بزنم. بنظرتون بهم میاد؟ خواهرشوهرم اینا میگن بهت خیلی میاد بازم نمیدونم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم هرجور خودت صلاح میدونی ولی من کلا عروس با رنگ موی مشکی بیشتر دوست دارم.مخصوصا شما ک ابروهات و چشماتم مشکیه بنظرمن اگه موهاتم بذاری همون مشکی باشه عروس خیلی خوشگلی میشی😍بعد تازه الان ب این زودی موهاتو ازبین نبر حالاحالاها وقت داری واسه رنگ کردن 

یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنمایی‌های بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏
جدی. اخه نمیشه ک عروس بدون رنگ و مش

من خودم هم نمیخوام ‌واسه عروسیم رنگ کنم آخه ترکیب لباس سفید عروسی با موی مشکی خیلی بهتره وقتی رنگ کنی سنت رو میبره بالا آرایشت‌هم به چشم‌نمیاد

قوی و محکم باش 🙂ولی مهربون 
عزیزم هرجور خودت صلاح میدونی ولی من کلا عروس با رنگ موی مشکی بیشتر دوست دارم.مخصوصا شما ک ابروهات و ...

اره. سنم کمه وقت زیاده😂اخه تو دیار. ما عروسی ک رنگ و مش نداشته باشه میگن حامله اس😂😂😂😂😂😂😂😂😂