بهاری_که_عاشق_شده مدیر عضویت: 1401/08/25 تعداد پست: 1474 عنوان میخوام اسم دخترمو تغییر بدم چی بذارم؟ | مشاهده متن کامل بحث + 2467 بازدید | 109 پست از اونجایی که الان همه میپرسن اسمش چی بوده خودم بگم اسمش زینب دوست دارم بذارم نیلا نظرتون چیه؟ اگه پیشنهادیم دارید بدید لطفاسنشم نزدیک سه ساله 1401/08/27 | 02:04 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
انگورفرنگی عضویت: 1401/06/22 تعداد پست: 1936 دختر منم بور و چشم رنگیه با یه چال لپ اسمش اصلا بهش نمیاد یکی از مربی های مهدش گفت چرا رو دختر به ای ... پسر من چشم و ابرو مشکی ولی سفیده و چال لپم داره. خودم دوتا چال لپ دارم، به خودم رفته کَصافط ترکیب انگور با گوجه فرنگی
بهاری_که_عاشق_شده مدیر استارتر عضویت: 1401/08/25 تعداد پست: 1474 پسر من چشم و ابرو مشکی ولی سفیده و چال لپم داره. خودم دوتا چال لپ دارم، به خودم رفته کَصافط ای جاااانولی من نمیدونم دخترم از کی چال لپ ارث برده نداریم
انگورفرنگی عضویت: 1401/06/22 تعداد پست: 1936 ای جاااان ولی من نمیدونم دخترم از کی چال لپ ارث برده نداریم شاید یکی از اجداد دوردست شما یا همسرتون داشته، الان ژنش تو دخترتون ظاهر شده تو خونواده ما هم فقط من و خواهرم داریم. تو خونواده آقوی همسر کسی چال گونه نداره ترکیب انگور با گوجه فرنگی
fatiimab2 عضویت: 1396/07/20 تعداد پست: 184 ای جاااان ولی من نمیدونم دخترم از کی چال لپ ارث برده نداریم سلام خوبی اسم دخترتو عوض کردی خواهرم مشکل تو رو پیدا کرده مرسی به حباب نگران لب یک رود قسم نه تو مانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی،،،،،،تا خدا هست به غم وعده این خانه مده