2777
2789
عنوان

یه تازه وارد

34 بازدید | 20 پست

سلام خانوما 

میگم بنظرتون ۲۶ سالگی واسه ازدواج دیره ؟

اخه من اصلا تا الان قصد ازدواج نداشتم اماجدیدا حس میکنم میتونم مسولیتشو بپذیرم ولی همش میگم وای نکنه دیر شده 

من سپردم به خودش هر چه خدا میخواهد❤️  "تا لحظه اخر"تا وقتی میشد واسش جنگیدم .میخوام بگم اگر خدا نخواد اگر قسمتش نباشی خودتم بکشی فایده نداره .گرچه خدا یک هدیه بهت میده اما حسرت توی قلبت موندگاره 

نه مناسب

تقدیر به خودتون واگذار میکنم...اما یه حرفی هست...مولانا میگه که؟شما پشت سرمن حرف می‌زنید..غیبت میکنید ..ونمیتونید حرفاتون رو به خودم بگید از عاجزی مثل من می ترسید ...اما ازخدا نمی‌ترسید .هر کسی ک از خدا نمیترسه من به خدا میسپارم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزمـتا سی سالگی هم وقت داری البته بیکار و علاف نباش یه دختر مجرد موفق باش

مرسی که بهم امید میدیی

من سپردم به خودش هر چه خدا میخواهد❤️  "تا لحظه اخر"تا وقتی میشد واسش جنگیدم .میخوام بگم اگر خدا نخواد اگر قسمتش نباشی خودتم بکشی فایده نداره .گرچه خدا یک هدیه بهت میده اما حسرت توی قلبت موندگاره 
واسه هیچ کاری هیچوقت دیر نیس

خداروشکر

خیلی دیر شده  خیلییییییی 😐

خودمم حسم اینه 

من انقد میشناسم ۴۰هم رد کردن باز دنبال خاستگارم و امید ب ازدواج دارن

نه خداروشکر من خواستگار دارم ،ینی از  سه سال پیش هی رفتن و اومدن ،اما اصلا جدیش نمیگرفتم با اینکه خانواده داره وضع مالیش خوبه و کلا پسر خوبیه ،حالا باز قراره یه بار دیگ بیان همین روزا ،اما کلی استرس دارم ،اصلا نمیدونم چی بپرسم ازش حتی!

شوخیه دیگه !؟

نه بخداااا اصلا شوخی نمیکنم خیلی بهم ریختم سر این موضوع 

نه خداروشکر من خواستگار دارم ،ینی از  سه سال پیش هی رفتن و اومدن ،اما اصلا جدیش نمیگرفتم با این ...

از اخلاقش از رفتارش چی دوست چطور زنی چطور پوششی علاقش ب بچه چند بچه وابسته خانوادشه از لحاظ مالی و اخلاقی