2777
2789

سلام 

دوستان اگه شما جای من باشید کدوم و انتخاب میکنید...

من سیزده سال ازدواج کردم.وبا پدرشوهرم در یک شهر زندگی میکردیم سه سال باهاشون تو یع ساختمون بودیم. بعدش فاصله امون در حد یکی دو کوچه شد.

سال 98پدرمن سرطان گرفت 😔😭و من در اون حین باردارشدم.

بماند که در دوران بارداری چقدر عذاب کشیدم چون خیلی غصه خوردم بخاطر پدرم. پدرم که بیمارستان بستری میشد من هرروز با وضع بارداریم میرفتم بیمارستان از خونه ام خیلی دور بود ولی دوست داشتم ببینمش.  بعد که خونه امد. و مرخص شد بازم هفته ایی سه یا چهار بار میرفتم و می امدم خونه.

چون خونه من با پدرم حدودا 40دیقه راه بود و برام سخت بود. شوهرم و راضی کردم که بریم و به پدرم نزدیک بشیم.و انجا خونه بخریم. ولی شوهرم راضی شد خونه خودمون بدیم اجاره موقت بریم. 

خلاصه امدیم نزدیکشون. پدرم خیلی خوشحال شد بمیرم براش 😔 بعد این که من پسرم به دنیا امد و دوماهه شد پدرم فوت کرد من داغون تر از قبل شدم.دوران بعدی بود افسردگی شدید گرفتم پسرم هم نوزاد بود خیلی روز های سختی بود.

بعد گذشت سال پدرم. ما خونه ایی که شهر پدرشوهرم بود فروختیم و همین جا خونه خریدیم. و الان یه ساله امذیم خونه جدید.

از طرفی پدرشوهرم هم بیماره دیابت داره. و ناراحتی قلبی که چند ساله هرسال انژیو میشه

پدرشوهرم خیلی مرد محترمی هست.

امسال تابستون بخاطر دیابتش پاش زخم میشه و عفونت میکنه. و دکترا هرکاری کردن عفونتش برطرف نشد متاسفانه از ناحیه زیر زانو قطع کردن. و یک روز در میان دیالیز میشه حالا رفت و امد همسرم سخت شده. بنظرتون برگردیم شهر پدرشوهرم یا نه؟ اینم بگم اینجا که هستیم خیلی جای خوب و بهتری از اونجاس و به محل کار همسرم خیلی نزدیک تره و من به مامانم نزدیکم موندم حالا چیکار کنیم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا چقدر سخت همسرت چی میگه؟ نظرش چیه؟ پدرشوهر به همسرت نیاز داره؟

خیلی سخت شده  همسرم الان میگه که دلش نمیاد خونه رو بفروشه از طرفی هم دلش پیش پدرشه و رفت امدی که هست.بله پدر شوهرم باید دیگه بچه ها ببرنش دیالیز چون خودش دیگه رانندگی هم نمیتونه بکنه