2777
2789
عنوان

اصلا سر زبون دار نیستم ی جمله بخوام بگم تو کلمه کم میارم

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 28 پست
خب ببین من اطلاعات عمومی بی نهایت قوی دارم همه چیم یادم میمونه  من دخترم ولی تو یه جمع مثلا مر ...

علت اصلیش خانوادت هستن ک سریع تو جمع نپریدن بهت ک حرف نزن دور ازجون حرف نزنی نمیگن لالی. توعقد شوهرم اینا قرار بود عروسی بگیرن یدفعه زدن زیرش با برادرش و مادرش اومدن قرار مشهد گذاشتن منم گفتم صدتا تالار گشتیم حالا نظرتون عوض شده بابام سریع گفت تو خفه شو حرف نزنی نمیگن لالی. این برادر شوهرم خیلی ادم درست حسابی و باسواد بود خیلی پیشش خورد شدم الامم بعد ده سال وقتی میبینمش خیلی حس حقارت دارم انگار بی ارزشم اصلا خونش نمیرم فکر میکنم خیلی پایین ترم یا تو جهاز برون جلو همه باز بابام گیر داد بهم کلی حرف بارم کرد پیش جاریابرا  همین اصلا نمیتونم باهاشون همکلام بشم  البته الان بابامو کامل بخشیدم ولی اون حسای بد همیشه باهامه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علت اصلیش خانوادت هستن ک سریع تو جمع نپریدن بهت ک حرف نزن دور ازجون حرف نزنی نمیگن لالی. توعقد شوهرم ...

دقیقا بخاطر همین بوده

ولی سعی کن خودتو عوض کنی و خود گذشتتو فراموش کنی

من یه دختر قوی ام، هیچوقت کم نمیارم ،شاید به یه فنجون قهوه، یا کمی گریه، یا موندن یه روز توی تخت نیاز  داشته باشم،ولی قوی برمیگردم.  یا حق♡                                                       
دقیقا بخاطر همین بوده ولی سعی کن خودتو عوض کنی و خود گذشتتو فراموش کنی

فراموش کردم ولی دیگه قدرت یادگیری تدارم نمیتونم عوض بشم اگه دو تا جمله بگم ی غلط دارم کلمه ندارم .اصلا انگار تو ذهنم هیچی نیست

عزیزم کتاب زیاد بخون ،از گوگل میتونی مکالمه های شیک رو یاد بگیری و با خودت جلوی آینه حرف بزن تا اعتماد به نفست بره بالا 

واز کتاب های فن بیان هم میتونی استفاده کنی از گوگل سرچ کن برات میاد بالا 

💚🍀...گاهى وقتها معجزه همون آدمهاى خوش قلبى هستن كه اتفاقى سر راهتون قرار ميگيرن💚  ️
علت اصلیش خانوادت هستن ک سریع تو جمع نپریدن بهت ک حرف نزن دور ازجون حرف نزنی نمیگن لالی. توعقد شوهرم ...

از بس هر وقت حرف زدی پدرت ناراحتت کرده میترسی از حرف زدن 

اسی تمام تلاشتو بکن فسلم ببین دیالوگاشو بنویس از سلام احوال پرسی تا چیزایی که خوشت اومد 

برو بیرون پارک مغازه اصلا ی چیزی قیمت کن از ادما ساعت بپرس کم کم اعتماد به نفس میگیری 

جلو اینه تمرین کن 

فیلم ببین 

سرچ کن فن بیان کتاب 

کامه های خوشگلی که میبینی میشنوی سریع یادداشت کن 

یه کار دیگه هم هست

برو یه مدت به یه شغلی مثل فروشندگی، یا پشتیبان تلفنی مشغول شو

اونجا مجبوری دیگه

با تعامل با بقیه کم کم یاد میگیری 

بعدم بلد هستی صحبت کنی

فقط چون پدرت سرکوبت کرده اینطوری شدی

اونم با مشاور و اگه بتونی شاغل شی درست میشه