2777
2789

براهمین بیشتر مدقعا ساکتم چون نمیتونم قشنگ حرف بزنم. دلیلش چیه؟ بعضیا تو روستا بزرگ شدن و سواد ندارن ولی اینقدر خوش سر وزبونن.دلیل کمبود های من چیه؟

اعتماد ب نفس نداشتن و حرف نزن

من یه دختر قوی ام، هیچوقت کم نمیارم ،شاید به یه فنجون قهوه، یا کمی گریه، یا موندن یه روز توی تخت نیاز  داشته باشم،ولی قوی برمیگردم.  یا حق♡                                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید از بچگی تا امدی حرف بزنی اطرافیان زدن توذوقت یا به کلمات اشتباهت خندیدن

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست..! و برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه است..آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند ! ـــ🗞دکتر شریعتی📨ـــ

بیا نصف زبون من برا تو

۱۶۲ قدمه کوتاهم ولی کم کمش ۳ متر زبون دارم

همیشه ام تو بحثا پیروزم از بس زبون دراز  و خوب صحبت میکنم 

من یه دختر قوی ام، هیچوقت کم نمیارم ،شاید به یه فنجون قهوه، یا کمی گریه، یا موندن یه روز توی تخت نیاز  داشته باشم،ولی قوی برمیگردم.  یا حق♡                                                       
شاید از بچگی تا امدی حرف بزنی اطرافیان زدن توذوقت یا به کلمات اشتباهت خندیدن

دقیقا.‌تو جمع بچها همه شیطونی میکردن بابام منو دعوا میکرد حتی تو عقد جلو خانواده شوهرم دو سه بار خرابم کرد ک بگن چ مرد مقتدری مامانمم مثل خودم بود البته باز سرزبون دار تر ولی اعتماد بنفس نداشت

چ خوب چرا اینجور شدی بنظرت

خب ببین من اطلاعات عمومی بی نهایت قوی دارم همه چیم یادم میمونه 

من دخترم ولی تو یه جمع مثلا مردا دارن درباره تفنگ صحبت میکنن من میرم بحث میکنم بخدا یبار من بیشتر از یکیشون از تفنگ سردر میاواردم 

یا ‌کلا از همههههه چی سردر میارم و همین باعث شده اعتماد ب نفس داشته باشم و تو بحثا شرکت کنم

کم روام نیستم  

و از بچگی تو جمع ک نشستم چ صدتا مردو پیرمرد باشن چه صدتا دخترو پیرزن هميشه حرفمو میزنم و هیچوقت خونوادم نگفتن تو جمع مثلا پسرا حرف نزن یا تو جمع مردا چیزی نگو من تو بحث همچنان شرکت میکنم

کلا زبون درازم خلاصه 😁

دقیقا.‌تو جمع بچها همه شیطونی میکردن بابام منو دعوا میکرد حتی تو عقد جلو خانواده شوهرم دو سه بار خرا ...

میفهممت منم مثل تو بودم یهو به خودم امدم دیدم توسری خور خانواده شوهر دارم میشم هرکی هرچی بخاد میگه و من نمیتونم دفاع کنم 

شروع کردم از یه جمله گفتن و....تا الان که قشنگ از حقم دفاع میکنم

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست..! و برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه است..آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند ! ـــ🗞دکتر شریعتی📨ـــ