2777
2789

خواهر من دانشجوی یک رشته مهندسی دانشگاه امیرکبیر هست و تنها کسی هست که توی خانواده ما درس خونده

توی دانشگاه یه پسره بهش علاقه پیدا کرده ؛ اینجوری که خواهرم میگه بابای پسره کارخانه دار هست و پسره با ماشین میلیاردی میاد دانشگاه

ولی خواهرم بخاطر اینکه وضع خانواده خودمون از هیچ جهت خوب نیست به پسره جواب رد داده و اون هم ول کن نیست

خواهرم میگه من با وجود اینکه عاشق ایرانم هدفم مهاجرتش تا از خانواده دور بشم و بخاطرشون تحقیر نشم

از طرفی پسره رو هم دوست داره

ولی حتی اگر پسره با دیدن اوضاع خانواده ما پشیمون هم نشه تهش زندگی خواهرم هم میشه مثل زندگی من

همسر من پزشکه و همه فکر می‌کنم خوشبختیم درحالیکه بارها بخاطر خانواده سرکوفت خوردم و حتی به غیر از این خواهرم و مادرم همسرم دوست نداره با بقیه خانواده‌ام در ارتباط باشیم و به غیر از این دو نفر کسی آدرس خونمون رو نداره 

اون یکی خواهرم هم که جدا شده و بخاطر اوضاع بد خانواده و پدر و برادرها کلی هم حرف پشت سرشه

واقعا مادرم و ما سه تا دختر بخاطر پدرم و برادرها قربانی شدیم

کاش هیچکس داشتن خانواده بد رو تجربه نکنه 

کاربری قبلیم ترکید؛ دوستای قدیمی نی‌نی‌سایتی لطفاً اگر این اکانت جدیدم رو دیدید بهم درخواست دوستی بدید تا دوباره هم رو پیدا کنیم❤اگر سوالی در مورد ای‌وی‌اف داشتید بپرسید البته من تخصصی ندارم و فقط بنا به تجربه خودم پاسخ میدم🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم 

مهم اینه از اون خانواده چه بچه های موفقی اومدن بیرون

من درکت‌می کنم ولی شکر خدا رو فراموش نکن

خواهشاا پیامک خصوصی منو ببین  اصلا پیامی نیومده خسته شدممممم چی کارش کنم؟
هیچکس با خانواده اش تعریف نمیشه، کسی که اینو نفهمه لایق زندگی با شما نیست، حتی اگه پسر رییس جمهور با ...

متاسفانه این یک شعاره

از تو مدرسه بگیر تا ازدواج و خانواده شوهر ما فقط حرف شنیدیم از همه

کاربری قبلیم ترکید؛ دوستای قدیمی نی‌نی‌سایتی لطفاً اگر این اکانت جدیدم رو دیدید بهم درخواست دوستی بدید تا دوباره هم رو پیدا کنیم❤اگر سوالی در مورد ای‌وی‌اف داشتید بپرسید البته من تخصصی ندارم و فقط بنا به تجربه خودم پاسخ میدم🌿
شما همونی نیستی تاپیک زده بودی که همسرت چشم پزشکه و۱۷ساله ازدواج کردین

متاسفانه همونم

ادم خودش مقصره که دیگران چجوری باهات رفتار میکنن

اونا هر چی باشن خانوادتن

اون موقع که اومدن گرفتنت ینی خاتوادتو ندیدن؟

وقتی خودت خجالت نکشی از خانوادت و سرتو بالا بگیری کسی نمیتونه بهت بگه خانوادت نیان خونت

شوهرو خاتواده شوهر پیدا میشه ولی پدرومادر خواهرو برادر پیدا نمیشه اونا هم خونت هستن سرتو بگیر بالا اجازه نده برات تصمیم بگیره کسی

خواهرت هم میتونه شرایط زندگیتون رو بگه به پسره بگه که چقدر عزیزو قابلاحترامن براش

مقصر ماادماییم که فک میکنیم کسی که پولداره باید بهش احترام گذاشت کسی که نداره میشه بهش توهینم کرد

خواهرت چن سالشه چقدر خوش شانسید هر دو  

۲۱

خانواده خوب که نداشته باشی انگار هیچی نداره