ما مهمونی دعوت بودیم بعد زدیم رفصیدیم من وسط بودم شوهرم داشت فیلم میگرفت یه زنه از مهمون ها اومده جلو شوهر من میرقصه میره چشمک میزنه ابشو گاز میگیره میره 🤣🤣🤣🤣
من داشتم فیلم هامونو میدیدم یهو وسط فیلم این حرکتو دیدم اخه ادم انقدر ضایع
سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه ایشالا حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
امشب تولد پسر برادر شوهرم بود ،،بعد جاریم زن بابا داره وای زن باباهه وقتی جاریم کوچیک بوده هوار شده بوده سر زندگی اینا و کاری میکنه که مرده زنشو از خونه بیرون میکنه با دوتا بچه ۳ و۴ ساله الان این زن بابای جاریم دقیقا همسن شوهرمه خیلی تو جمع به شوهرم توجه میکنه و امشب همش اول به شوهرم میگفت خورش بریز برنج بریز و بعد سهمیه کیکش برده بود تعارف شوهرم میکرد و بعد به بقیه تعارف کرد