2777
2789
عنوان

حسابداری

51 بازدید | 22 پست

بچه ها امروز یکاری بهم پیشنهاد شد از صبح ۸/۵ تا ۶/۵ با بیمه و حقوق ۸/۵ ،بنظرتون خوبه؟برم؟دو دلم یکم بخاطر تایم کاریش

میشه راهنماییم کنید.

خدا حواسش به عاشقش هست…این روزام بد میگذره میشه برام دعا کنید،۱۴۰۱/۸/۲۴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خوبین؟یادته توتاپیک حس شسشمت گفتی طلاق نمیبینی برام و منن گفتم شنبه میریم طلاق .حدست درست بودفعلا همسرم راضی شده یمدت همینجوری بگذره .میشه بهم بگی درست میشه و خودش میادبرای آشتی؟و اینکه پیام دادنو التماس کردنای من فایده داره یا بیخیال شم؟

سلام عزیزم میدونم الان خیلی بهت درخواست دوستی دادن برای سوال حس ششم ولی من خیلی نیاز دارم جوابمو بدی تاپیکتو خوندم اکثرا درست گفته بودی خیلی وقت بود دنبال یه حس ششمی واقعی بودم میشه لطفا درخواستمو قبول کنی چنتا سوال بپرسم ازتون؟؟

سلام خوبین؟یادته توتاپیک حس شسشمت گفتی طلاق نمیبینی برام و منن گفتم شنبه میریم طلاق .حدست درست بودفع ...

من اون تاپیکو خوندم دعا میکردم که اوکی بشید خیلی خوشحال شدم برات 😍انشالله حالا که جدا نشدید آشتی کنید اگه تصمیم جدی بود تمومش میکرد دیگه

سلام خوبین؟یادته توتاپیک حس شسشمت گفتی طلاق نمیبینی برام و منن گفتم شنبه میریم طلاق .حدست درست بودفع ...

ببین عزیزم اونروز تاکیدن بهت گفتم خودتو بگیر

بخای پیام بدی طلاقت میده

دیگه خودت خراب کنی تقصیره خودته

ببین عزیزم اونروز تاکیدن بهت گفتم خودتو بگیر بخای پیام بدی طلاقت میده دیگه خودت خراب کنی تقصیره خو ...

بنظرت  خیلی زمان میبره؟اصلا خودش میادبرای آشتی؟چون خانوادشم هرکاری میکنن قبول نمیکنه 

بنظرت  خیلی زمان میبره؟اصلا خودش میادبرای آشتی؟چون خانوادشم هرکاری میکنن قبول نمیکنه

چرا چرا چرا اینقد داری آویزون بازی در نیاری؟

بیخیال باش سرتو گرم کن تا دلش تنگ بشه

نمیدونم چرا قهر کردی اما ۷۰ درصدش از این رفتار پیگیرانته که پاپیچ میشی و اعصاب خورذ میکنی،دندون به جیگر بگیر بشین بی سر و صدا

از اون تریپ آدمایی که همش بابت هر چیز فضولی میکنی و میخوای سر در بیاری،رو این اخلاقت فوکوس کن و بذارش کنار

شوهرتم مرد خوبیه اما خودتو اصلاح کن