2777
2789
عنوان

خانمهایی که طلاق گرفتین میشه یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 12003 بازدید | 568 پست

اسی درسای بچت چیکار میکنی مدرسش اینا...منم هفته قبل شوهر و بچم گذاشتم ۵ روز رفتم خونه مادرم  دیگه بعد ۵روز پسرم زنگ زدم دیدم صداش گرفته انگار مریص شده دیگه پاشدم اومدم ...اون چن روز همش غدای بیرونو میخورد مدرسه فقط کلوچه میبرد خلاصه اومدم بهش رسیدم دلم سوخت 

بچتو گذاشتی که به شوهرت سخت بگذره؟بنظرم بیشتر به بچت سخت میگذره چون مادر شوهرت نگهش میداره.من قهر کر ...

خب اخرش چیکار کردی صلح کردی ؟شوهرت درست شد ؟ آخه خانوادم گفتن بچت باید همونجا باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اخرش چیکار کردی صلح کردی ؟شوهرت درست شد ؟ آخه خانوادم گفتن بچت باید همونجا باشه

آره عزیزم من برگشتم خونم .نه قول و قرار زیاد داد ولی به هیچ کدوم عمل نکرد منم بخاطر دخترام برگشتم.من بچه هام با خودم بودن.مامانم طاقت دوریشونو نداره خیلی بهشون وابستس

تورو خدا هرکاری میکنی بچتو نجات بده اون فرشته خداست

اگر اون شرطهاش قبول نکرد مجبور میشم طلاق بگیرم اگر خواستم طلاق بگیرم میرم سرکار که بتونم یه خونه بگیرم با پسرم زندگی کنم اما تا اون موقع باید خونه پدربزرگش باشه

بخدا اینقدر حالم خرابه که خدا میدونه

برگرد سر خونه زندگیت اگه خیانت نکرده،اگه معتاد نیست،اگه دست بزن نداره برگرد 

خیلی سخته عزیزم خیلی،من به زور شربت تنفسی و قرص نفس میکشم با اینکه میدونم هیچ راهی جز طلاق ندارم

اسی درسای بچت چیکار میکنی مدرسش اینا...منم هفته قبل شوهر و بچم گذاشتم ۵ روز رفتم خونه مادرم  دی ...

پسرم خدا راشکردرسهاش خوبه گفتم فردا بیاد کتابهاش بیاره باهاش کار کنم

یکی مثل شما یکی مثل زن داداشم ک خوشی زده زیر دلش و داره جدا میشه 

وقتی خیلی به خودش رسید و هزار جور عمل کرد 

دیگه داداشمو نپسندید و بهش خیانت کرد 

با وجود دو تا بچه

الان خیلی راحت میگه میخام جدا شم 

اونم بدون هیچ دلیلی 

خداشاهده داداشم چیزی براش کم نزاشته

آره عزیزم من برگشتم خونم .نه قول و قرار زیاد داد ولی به هیچ کدوم عمل نکرد منم بخاطر دخترام برگشتم.من ...

ان شالله که خدا کمکت کنه عزیزمم کاش منم میتونستم پسرم پبشم باشه اما ای کاش.......