2777
2789
عنوان

خانمهایی که طلاق گرفتین میشه یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 12002 بازدید | 568 پست
دقیقا. مامان من ۲۳ سال تو زندگی با بابام صبر کرد با اینکه خیلییی بابام اذیتش کرد همه هی گفتن به خاطر ...

اره تا دیر نشده باید تصمیم سختو گرفت من خودم  تازه داشتم راحت میشدم که دوباره مجبور به ازدواج شدم

برعکس همه بهت بگم طلاق همیشه هم بدنیست گاهی هرچی ادامه بدی فقط عمر و جوونی خودت رو هدر کردی و تو یه ...

من خدا میدونه همه فکرم پسرمه اما اگر دیدم به شرطهاش عمل نکرد دیگه جدا میشم میرم سرکار که بتونم بچم پیش خودم نگه دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره تا دیر نشده باید تصمیم سختو گرفت من خودم  تازه داشتم راحت میشدم که دوباره مجبور به ازدواج ش ...

چرا مجبور؟ 😢 انشالله این ازدواج تون خوب باشه

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱
چرا مجبور؟ 😢 انشالله این ازدواج تون خوب باشه

چی بگم خواهر منو شوهر الانم صیغه بودیم که ازش باردار شدم گفت بچشو میخاد منم ترسیدم عقدم کرد البته بعدش اسرار کرد بچرو کورتاژ کردم

من خدا میدونه همه فکرم پسرمه اما اگر دیدم به شرطهاش عمل نکرد دیگه جدا میشم میرم سرکار که بتونم بچم پ ...

بله کار خوبی میکنید. حالا من نمیدونم شوهرتون اخلاقای بد دیگه هم داره یا فقط تنبله . ولی همیشه با خودت رو راست باشید اگر واقعا به درد زندگی نمیخوره عمرتو پاش نزار. انشالله زندگیتون پر از ارامش باشه هر جور به صلاحِ

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱
اره. شوهرم موافق طلاق نبود. من اصرار داشتم. کل مراحل طلاقم خونه خودم بودم خونه بابام نرفتم . تا رسید ...

آفرین به تو ،کاش هیچ زندگی ای ،از هم نپاشه و همه چی با درایت دو طرف به خیر و خوشی ختم بشه

کاملا منطقی ب زندگی نگا کن. منم ۲ تا بچه دارم. اینو در نظر بگیر اگه بچه رو برداری دیگه ازدواج خوبی ن ...

آره بخدا من خودمم همش به اینها فکر میکنم‌ فقط یه چیزی میدونم که از بچم نمبتونم بگذرم

چی بگم خواهر منو شوهر الانم صیغه بودیم که ازش باردار شدم گفت بچشو میخاد منم ترسیدم عقدم کرد البته بع ...

اگر ترسی ندارید و اذیتتون میکنه خوب ازش جدا شید الان که بهونه بچه هم نداره. فقط توروخدا مراقب باش بارداری نشی باز تا شرایطت نامعلومه