بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیزم برنامه بذار برا خودت و سعی کن برنامت کاملا عاقلانه و متطقی باشه رویایی نباشه.مثلا جمع ۱۰ ساعت و ۱ ساعت میشه ۱۱.پس حد وسطشو بخون.یا مثلا بشین برنامه بقیه چیزاتو بریز مثلا استراحت تی وی گوشی و ....ببین چند ساعت میمونه همونو بخون.فقط مهم اینه که به برنامت پایبند باشی.ینی مثلا گفتی امروز دوساعت میخونم سنگ هم بباره دوساعتتو بخون.حتی اگر مطالعه روزنامه وار میکنی بخون که برنامتو انجام بدی.ینی تودتو مجبور کن.و برا خودت جایزه بده.مثلا من میگفتم دو ساعت بخونم بعد یه ربع استراحت و چای و یا جایزه ام مثلا یه ربع برم فضای مجازی یا گوشی.اینجوری انقدر لذت میبردم که نگو.وقتیخودتو محبور کنی راحت به برنامه عمل میکنی
و اینکه مثلا بگو شنبه تا چهارشنبه فقط درس ولی پنج شنبه مثلااستراحته و کلا روز بدن درسه.یا مثلا چند ساعت را روز بدون درس قرار بده.و اینکه برنامه های یهویی را ترجیحا خنثی کن و سعی کن مهمون بازی و گردشتم موکول کنی به جایزه هات که هم شیرین باشه هم وقت درستو نگیره.
برنامه میچینم همه اینکارا رو میکنم ولی یه روزایی تنبل میشم خودمو مجبور نمیکنم
خب برا اون روزا هم یه استثنا در نظر بگیر.به هر حال ادمه دیگه.مثلا بگو من چاارشنبه روز ایتراحتمه ولی امروز حار ندارم امروزو استراحت مبکنم،روز استراحتو درس میخونم