2777
2789

موهام صافه  و خیلی بلند رنگم نمیکنم اصلا؛ ولی یهو جنس موهام خشک شد و وز شد. چیکارش کنم؟تجربتون راجب صافی مو و‌... بگید.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم این سری برا خودم کراتین کردم 😂

من موهام فر بود خیلی صاف و براق شد

ولی تو باید کراتینی بگیری ک احیاش بیشتر از صافیش باشه دمای اتو هم باید کمتر باشه نسبت ب وقتی ک میخوای صاف کنی

پروتئین تراپی هم خوبه

هیچی از هیچکس بعید نیست :) چنان نماند چنین نیز نخواد ماند. 

نه نکن اصن خوب نیست

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.

من پروتئین تراپیم شنیدم خوبه کراتینم چنتا از دوستام انجام دادن راضین موهاشون موج داربود صاف شده 

تو قدرت رد شدن از هر شرایطی رو داری قوی باش ♾️♡°✨🤍💜 خدایا شکرت🦋🌸✨️
تجربه داشتین

اره موها ک نصف میشه صاف نگه داشتن و مراقبتش بد تر یسرم میریزه 

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.

من دوبار انجام دادم خوب بود

ما در عالم ذر ، دنیای قبل از امدنمون ب این دنیا قدرت انتخاب داشتیم .خودمون قیافمونو انتخاب کردیم ، خودمون زندگیمونو همسرمونو فرزاندانمونو انتخاب کردیم خودمون سختی و چالشهای مختلفمون رو انتخاب کردیم .اونجا نمیدونستیم چقدر سخته اما الان نفسمون رو بریده .این امتحانا رو میگذرونیم ک طراحش خودمون بودیم این سختی هارو تموم میکنیم تا شاگرد ممتاز خداوند باشیم پس بهانه نگیرید غر نزنید تا راه ب پایان برسه و زیباتر هم اینه ک قضاوت و صحیح کردن این امتحان هم ب دوش خودمونه و این است خداوند عادل🌺 اما اون کسایی ک خودکشی میکنن اونها تو این بازی گیم اور میشن و جایگاه بدی براشون پیش خدا پس از فرصتاتون نهایت استفاده بکنین
من خودم این سری برا خودم کراتین کردم 😂 من موهام فر بود خیلی صاف و براق شد ولی تو باید کراتینی ...

ارایشگر که دلش نسوخته فیلمارو میبینم اتو با درجه بالا میزنن که دود بلند میشه.موهای منم ضعیفه و نازک و کم پشت خیلی میترسم