2777
2789
خاب این خیلی خوبه،  اون بیشتر زنگ می زنه یا شما؟  از کجا ایشون رو پیدا کردی تا راهنمایی ...

زنگ نمیزنیم پیامه که معمولا اون شروع میکنه ولی مسئله کنکورمه که براش بد نشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ نمیزنیم پیامه که معمولا اون شروع میکنه ولی مسئله کنکورمه که براش بد نشه

اون می تونه حکم یه جایزه رو داشته باشه 

آیا راهنماییاش بدردتون هم خورده؟ 

نمی تونید قطع رابطه کنید؟ 

اره  ولی الان مسئله اینه که به کنکورم نمیخوام آسیب بزنه ولی نمیدونم چی درسته

بنظرم اگه نمی تونی از فکرش در بیای و کلا قیدشو بزنی، مثلا اگر کات می کردی کم کم شاید کنار میومدی و می چسبیدی کلا به کنکور ولی اگر نمی تونی 

می تونی بهش به چشم یک جایزه، یه مربی، یه عامل انگیزه و فشار برای درس خوندن و تلاش کردن نگاه کنی 

(استفاده ی ابزاری) 

مثلا یه برنامه برا خودت تنظیم کنی بدی بهش و ازش بخوای مدام چک کنه آیا طبق برنامت پیش میری یا نه این کارو یعنی پیام رو به آخرین وقت روزت اختصاص بده چون اگه مدام پیام بده حواست پرت میشه 

بعد چون اون بهت حس خوبی میده برات یه جایزه پایان کار میشه 

و برای ثابت کردن خودت به اون هم شده تلاش می کنی مخصوصا اگر آزمون هم وسط باشه مثلا آخر هر روز برات یه تست هم بفرسته 

نظرت چیه من اینا به ذهنم میرسه؟