2777
2789
عنوان

چطوری به بچه تون دارو میدین؟

118 بازدید | 33 پست

پسرم یه سالشه سرماخورده و سینه ش به شدت خس خس میکنه سرفه های خلطی داره ولی هررکاری میکنم دارو نمیخوره به زور میدم انقد عق میزنه که استفراغ میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توسرنگ بریز. بهش بده توصورتش فوت کن قورت بده

رفته بودیم کوه باشوهرم. چندتاازین خانمای سانتی مانتال که بچه دار نمیشن که کهنه بچه عوض نکنن وشیرنمیدن که فرم سینه هاشون خراب نشه درکمال باکلاسی ایستاده بودن که سگ خونگی عظیم الجثه شون پی پی کنه وتمیزش کنن. اینجااا جهان سومه.جاییکه نگه داری سگ کلاس میاره ونگه داری اشرف مخلوقات بی کلاسی وبی فرهنگی محسوب میشه. اگه باامضام حال نمیکنی مشکل خودته مشکل من نیس شایدمنم باامضای توحال نکنم. امضای خودمه دلم میخاد هرچی دوس دارم بنویسم. افتاد👎

من با سرنگ ميدم 

اعصاب تف كردنشو ندارم 

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

با قطره چکان آروم آروم بریز از بغل دهنش

چون توی حلقش میریزی عق میزنه

باید کم کم بریزی و از گوشه لب بریزی

پسر منم شربت استامینیون هرررررر جوری بدم عق میزنه ولی داروهای دیگه رو اینجوری میدم

دست و پاهاشو با دور پیج ببند بعد کم کم بریز از بغل دهنش

تیکر 1000 روزگی شازده 👑

دختر منم ی سالگی مریض شد هر چی دادم نخورد تف میکرد بیرون اما الان که ۲۱ماهشه خدایی نکرده لازم باشه با سورنگ میدم بهش و حواسشو پرت میکنم ک تف نکنه🤕😐

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

جسارتا فوت فوق العاده میکروب داره حتی غذای بچه رو نباید فوت کرد

تو صورتش فوت کنه نه توداروش

رفته بودیم کوه باشوهرم. چندتاازین خانمای سانتی مانتال که بچه دار نمیشن که کهنه بچه عوض نکنن وشیرنمیدن که فرم سینه هاشون خراب نشه درکمال باکلاسی ایستاده بودن که سگ خونگی عظیم الجثه شون پی پی کنه وتمیزش کنن. اینجااا جهان سومه.جاییکه نگه داری سگ کلاس میاره ونگه داری اشرف مخلوقات بی کلاسی وبی فرهنگی محسوب میشه. اگه باامضام حال نمیکنی مشکل خودته مشکل من نیس شایدمنم باامضای توحال نکنم. امضای خودمه دلم میخاد هرچی دوس دارم بنویسم. افتاد👎
قربون همتون ولی همه رو امتحان کردم قاشق قطره چکون سرنگ ولی تو دهنش نگه میداره میریزه بیرون

باید با پزشک مشورت کنید از اشکال دیگه دارو استفاده کنه یا برندی رو معرفی کنه که طعم بهتری داشته باشه کودک رو مجبور نکنید چون ممکنه دچار رفلکس بشه