2777
2789
عنوان

دوران نامزدی

397 بازدید | 8 پست

سلام خانوما من تازه عضو شدم ازتون یه مشورت میخواستم

من یک ساله با پسری نامزدم عقد نیستیم اما رابطه رسمی زیر نظر خانواده ها داریم تا اینکه عقد کنیم

من زمان بیشتری خواستم تا جواب مطمئن بتونم بدم

توی این مدت رابطه ما خیلی خوب بوده دعوا دو سه بار در حد خیلی سبک داشتیم که اصلا به قهر هم نکشید حتی یک دقیقه و همون موقع حلش کردیم

و خیلی دوستم داره همه کاری برام کرده توی این مدت

ولی الان مدتی هست که به مشکل خونوادگی برخورده و همه چیز زندگیش به هم ریخته اوضاع مالیش هم به شدت بهم ریخته 

اینا باعث شد ما کمتر همو ببینیم و رابطه یکم سرد شد و منم دلخور شدم از رفتاراشون که تحت فشار بودن و سردتر شدم تا اینکه فهمیدم وقتی من سرد شدم ایشون علامت حلقه رو از واتس اپش برداشت و من وقتی ازش پرسیدم چرا اینکارو کردی جوابش این  بود که تو خیلی سرد شده بودی بهم توجه نمیکردی و من از رابطه مون ناراضی بودم و میخواستم با این کار ازت توجه بگیرم.. و میدونم اشتباه کردم و دیگه تکرار نمیشه.

اما من دلم دیگه باهاش صاف نمیشه

بنظرتون بخاطر اون همه کاری که برام کرد از این یه مورد چشم پوشی کنم؟ و فقط یک فرصت دیگه بهش بدم؟ یا ولش کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه ش با خودم میگم

اگه دو روز دیگه بازم من یه جایی کم بذارم و اون بره کار بدتری بخاطر جلب توجهم بکنه چی؟

اگه من به هردلیلی بهش توجه نکنم یا سرد بشم اون بره به این بهونه خیانت کنه چی؟

از طرفی هم میدونم دوستم داره واقعاً خیلی

و خودش بعضی وقتا از اینکه اینقدر زیاد دوسم داره میترسه

و تاحالا هیچ خطایی از هیچ نظر تو رابطه نکرده 

و این اولین اشتباهش بوده و گفته هیچوقت تکرار نمیکنه

نمیدونم بهش فرصت بدم؟ یا همینجا تمومش کنم؟

چجوری مطمئن شم واقعاً دیگه تکرار نمیکنه؟

همه ش با خودم میگم اگه دو روز دیگه بازم من یه جایی کم بذارم و اون بره کار بدتری بخاطر جلب توجهم بکن ...

دوران نامزدی واسه شناخته

قوی بمان،بخاطر اینکه هنوز زمان بهترین ها نرسیده..🫂🌾
چرا فکر میکنی کار اون بد بوده؟؟ کار شما بد بوده ک تو شرایط سخت سرد شدی باهاش 

خب من سرد بشم حتما یه اتفاقی افتاده اون باید بیاد بپرسه که چیشده نه اینکه بزنه زیر همه چی و اون حلقه که بودن منو تو زندگیش نشون میده رو برداره از واتس اپش که همه فکر کنن تموم کردیم!

من بهش گفتم هروقت هرجایی از رابطه هرمشکلی باهام داشتی بهم بگو واسه ادامه رابطه هیچ اجباری نیست

اگه مشکلی هست بگو یا حلش میکنیم یا رابطه تموم میشه

بنظر شما حق داشت بدون گفتن به من اینکارو کنه؟

سخت نگیر نامزد من اصلا ازاین کارا نمیکنه

نامزد منم اگه از اول نمیکرد مشکلی نداشتم اصلا من حتی چک هم نمیکنم اینو اتفاقی دیدم یهم شوک شدم

اگه از اول نمیذاشت ایرادی نداشت

ولی وقتی میذاره و برش میداره

یعنی رابطه ای بوده و دیگه نیست

برای من این معنی ها رو داره

اخه کی وسط رابطه اینکارو میکنه؟ هنوز که تموم نکرده بودیم!

دوران نامزدی واسه شناخته

خب همین الان سوال منم همینه

چجوری مطمئن شم واقعاً دیگه تکرار نمیکنه؟

چطور بفهمم ارزششو داره بهش یه فرصت دیگه بدم؟

یا ارزششو نداره و هرچی زودتر تموم کنم بهتره؟