2777
2789
خب کارمندای بانکم ده درصده خب اکثر کارمندا تو رنج ۱۰ تومنه حقوقشون نظامیا،بیمارستان،معلما اینکه ی ...

نه عزیزم من کامل خبر دارم 

۳۰۰۰ امتیاز میشه که همون یک میشه برا هر کارمند اقایون هم ۲۰۰ عایله مندی و هر فرزند ۱۰۰ 

بعدم بدیش اینه تو حکم نمیره یه بند جدا تعریف کردن به عنوان ترمیم حقوق که زدن ۳۰۰۰ امتیاز و مبلغ یه میلیون پنج هزار تومان

یعنی برا اضافه کاری و پاداش بازنشستگی حساب نمیشه

اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم من کامل خبر دارم  ۳۰۰۰ امتیاز میشه که همون یک میشه برا هر کارمند اقایون هم ۲۰۰ ...

بله این درسته

همسرم کارمنده۶تومن میگیره.گفتن ازماه بعدیک وپنجاه به حقوق اضافه میشه بعلاوه حق عائله مندی وفرزند

خدایا بی نهایت شکرت
عزیزم میشه بگید حقوق کارمندای اداره دارایی الان چقدره ؟ مزایایش چطوره؟  البته اگه فضولی نباشه& ...

سوالتون کلی هست 

بستگی به پست و مدرک داره 

کارمند داریم ۵۰ میگیره 

کارمند داریم ۱۵