2777
2789
عنوان

دوست دارم خیلی به خودم برسم

701 بازدید | 25 پست

سلام دوستان 

تصمیم گرفتم یکم به پوست و موهام برسم اهل آرایش و رنگ مو و اینا نیستم اصلا ولی دلم میخواد پوست و موهام و ناخن و...عالی بشه؛ الان فقط یه فوم شستشو کاریته و یه ماسک شب کاریته و بالم لب مداوم استفاده میکنم هراز گاهیم اسکراب برنج؛ محصولات مراقبت پوست و مو شما چیا استفاده کردین خوب بوده راهنمایی کنین لطفا

اگه امضامو میخونی واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرست لطفا😊حاجتم رو از امام رضا گرفتم...خدایا شکرت که هستی و برامون خدایی میکنی💖دخترم و پسرم همه زندگی منن💝💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماسک دور چشم، آبرسان، ژل شستشو، پیله ابریشم

میشه مارکاشم بگی اگه استفاده کردی و راضی بودی؟؟

من از فوم شستشویی که گرفتم اصلا راضی نیستم پوستم رو بشدت خشک میکنه بااینکه بعدش آبرسانم میزنم

اگه امضامو میخونی واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرست لطفا😊حاجتم رو از امام رضا گرفتم...خدایا شکرت که هستی و برامون خدایی میکنی💖دخترم و پسرم همه زندگی منن💝💞
میشه مارکاشم بگی اگه استفاده کردی و راضی بودی؟؟ من از فوم شستشویی که گرفتم اصلا راضی نیستم پوستم ...

ماسک دورچشم و ابرسانم بیواکوا هس،، ژل سشتشو هم دافی هس خیلی خوبه 

گــر قــیامت قــصه بـاشد، مـن کــجا بــینم تـو را... 💔🖤
من خودم ارد برنجو میجوشونم جوری ک حالت کرم در میاد میزارم یخچال تا یک هفته صب و شب میزنم به صورتم زی ...

برای چی خوبه عزیزم؟ منافذ باز پوست روهم میبنده

؟ 

باآب میجوشونی حالت فرنی میشه؟؟؟ 

من ژل شستشو زیاد استفاده کردم و باهاش کل صورتم همش میشستم الان زیر چشمام چروک  شده نمیدونید چی ...

بعداز ژل شستشو آبرسانم میزدی؟

منم پوستم خیلی خشک میشه میترسم چروک بیفته 

برای چی خوبه عزیزم؟ منافذ باز پوست روهم میبنده ؟  باآب میجوشونی حالت فرنی میشه؟؟؟

اره عزیزم هم پوست و صاف میکنع هم به نطرم روشن و ابرسانی میکنه من که خیلی راضیم اره ارد برنج ایرانی از عطاری بگیر یک قاشق بریز بعد نصف استکانم اب بریز بزار خوب بجوشه مثل نشاسته میشه یه حالت کرم مانند من تا یک هفته نگه میدارم تو یخچال و صب و شب میزنم به صورتم ۲۰ مین بعد میشورم ....قرص زینک پلاس قهوه ایم هفته ای دوتا میخورم  اونم خیلی عالیه 

بعداز ژل شستشو آبرسانم میزدی؟ منم پوستم خیلی خشک میشه میترسم چروک بیفته 

نه نداشتم اون موقع 😔کاش استفاده میکردم الان ۲۳ سالمه تو آینه چروک هارو میبینم ناراحت میشم

اره عزیزم هم پوست و صاف میکنع هم به نطرم روشن و ابرسانی میکنه من که خیلی راضیم اره ارد برنج ایرانی ا ...

چه عالی حتما استفاده میکنم ممنون