2777
2789
جادوی فکر بزرگ معجزه شکر گزاری

معجزه شکر گزاری رو خوندم و یادمه چقدر تاثیر مثبتی داشت توی حال خوبم کتاب رو قرض دادم به کسی دیگه نیاورد واسم

کتاب جادوی فکر بزرگ موضوعش چیه؟ 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

سری کتابهای چلچرغ حکمت،برای غلامرضا بهروز لک؛عالی ان اینا

تنها گریه کن

پاییز فصل آخر سال است

آسمانی نشان آسمانی بمان

قورباغه ات را قورت بده

حکایت زمستان

سلام بر ابراهیم

گلستان یازدهم

آبنبات هل دار و آبنبات پسته و آبنبات دارچینی(عالی ان هم قلم روون هم کلی میخندی)

اسم من مصطفی است(🥲😭)

چایت را من شیرین میکنم

خاطرات سفیر

دا

خداحافظ سالار

انسان ۲۵۰ ساله

جنگ چهره زنانه ندارد(💔)

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سینوهه و من پیش از تو رو خوندم  بین بقیه کدوم یکی  رو پیشنهاد میدین

همش خوندم و دارم من همش دوست دارم ..اگه من پیش از تو خوشت اومد من بعد از تو بخون مکمل قبلی هست اون رمانها اخر ایرانی هست قشنگن از م مودب پور

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد.میشه برای ازدواجم تا آخر امسال دعا کنید🥰

پیشنهاد میکنم اگر میخوای فلسفه و روانشاسی بخونی،از اسلامی شروع کن(فلسفه اسلامی*)

و اگر میخوای فلسفه غرب بخونی بعد اون باشه و حتما حتما قبلش تاریخ غرب‌و تاریخ فلسفه غرب رو یه دور بخون.

اونوقت نگاهت نسبت به فلسفه غرب واقعی تر میشه🙂

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

سری کتابهای چلچرغ حکمت،برای غلامرضا بهروز لک؛عالی ان اینا تنها گریه کن پاییز فصل آخر سال است آسما ...

آفرین همه اینا رو خوندی؟

از بین اینا کدوم رو اول بخونم 

همش خوندم و دارم من همش دوست دارم ..اگه من پیش از تو خوشت اومد من بعد از تو بخون مکمل قبلی هست اون ر ...

ممنون عزیزم🌸🌸

آفرین همه اینا رو خوندی؟ از بین اینا کدوم رو اول بخونم 

چلچراغارو دارم میخونم

بقیه رو آره

۲۵۰ ساله ام نصفه س‌.

آخه هر کدوم تو یه فازن.

ابنباتا جذابن.

عاطفی تر میخوای اسم من مصطفی ست.

دا هم خوبه.من دبیرسدانی بودم دوهفته باهاش زندگی کردم.💔

نمیدونم کدومو بگم اول بخون😂

ولی چلچراغارو حتما بخون.هم قلمش خیلی روون و راحته،هم خیلی مسائل رو جذاب توضیح داده خسته ت نمیکنه.

نگاهتو تغییر میده‌

پیشنهاد میکنم اگر میخوای فلسفه و روانشاسی بخونی،از اسلامی شروع کن(فلسفه اسلامی*) و اگر میخوای فلسفه ...

ممنونم لطف کردین🌸

چلچراغارو دارم میخونم بقیه رو آره ۲۵۰ ساله ام نصفه س‌. آخه هر کدوم تو یه فازن. ابنباتا جذابن. ع ...

مرسی عزیزم حتما🙏🏻

مغازه خودکشی مو ضوعش چیه رازهایی درباره مردان رو چند سال پیش خریدم متاسفانه تا نیمه رهاش کردم 

مغازه خودکشی در مورد ی خانواده اس ک ناامیدی و ابزار الات خودکشی میفروشن ک تو این خانواده یه نفر باهاشون فرق داره  و اخر ماجرا باز همه چی عوض میشه 

برای فلسفه این سری کتاب ها بخون برای نوجوانان‌ هست اسمش عجیبه ولی خیلی قشنگه❤

لطفا امضای من کامل مطالعه بفرمایید. من تو شرایط بحرانی هستم و خیلی دارم درد می کشم؛تو رو به جان عزیزتون اذیتم نکنید؛سر به سرم نذارید؛بحث نکنید؛میام اینجا خوش بگذرونم؛مشکلاتم یادم بره؛اینجا رو هم ازم نگیرید؛حق می دم بهتون اگر دوستم نداشته باشید؛ولی خواهش می کنم اگر نظرم یا تاپیکم دوست نداشتید نیاید باهام بحث و دعوا و مخالفت کنید یا متلک بندازید؛ممنونم. خدایا قربونت برم با رحمت بی کرانت دریابم.♥️پ.ن:عکس پروفایلم عکس خودم نیست؛عکسی هست که دوست داشتم.شما هم دوست داشتید دانلود کنید،حتی اگه دوست داشتید برای پروفایل صفحه خودتون انتخابش کنید،من راضیم.بیاید بین اين روزهای پر غصه پناه و آرامش هم باشیم. پ‌.ن آخر:کاربر قدیمی که قاصدک صورتی اسمش بود و چند سال پیش تعلیق شد من نیستم،و فقط اسم مستعار من با این خواهر گلم مشابه هست،گفتم که در جریان باشید،مخلص همه دوستان گل.