2777
2789

دخترم تو جمع کلا من و باباش رو‌یادش میره و اصلا سمت ما نمیاد همش با خاله و‌دایی و حتی غریبه تره

هرچی صداشم میکنم انگار نه انگار

ولی تو‌خونه سه تایی که هستیم همش وصله بهمون و مامان و بابا میکنه با اینکه خیلیییی باهاش بازی و‌نخبت میکنیم

برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما هم‌ همش پیشش هستی؟

اره تو خونه دائم به من میچسبه هرجا برم میاد پیشم همین که  میریم تو یه جمع میره بغل عمه هاش خخ از بغلشون پایین نمیاد 

در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود... ❤️ خدایا شکرت بابت معجزه قشنگت 👪
اره تو خونه دائم به من میچسبه هرجا برم میاد پیشم همین که  میریم تو یه جمع میره بغل عمه هاش خخ ا ...

فک کنم خیالشون راحته ازمون،از نظر راونشناسی خوبه یعنی بچه اضطراب جدایی نداره،منم تمام تلاشمم کردم که همین اتفاق بیفته تا جایی قید کار رو زدم تا سه سالگیش

ولی احساس میکنم دوسم نداره😆

برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین

سلام.تی وی گوشی اهنگ کتاب جمع کنید ونزارید اصلا.برازیرسه سال

السلام علیک یا صاحب الزمان برای سلامتی امام زمان و تعجیل درفرج صلوات.بیایید برای نزدیک شدن ظهور ترک گناه کنیم. .اللهم عجل لولیک الفرج . اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم