میگم.شما تاحالا بچه هاتون دعوا کردید؟ هر جور دعوایی داد زدن کتک حرف بد زدن بشون زیر لب وعه ووعه کردن و این چیزا ، ؟؟؟ من تاحالا ک اصلا نزدم ولی بعضی وقتا ک دیگه نق نق نق نق و هیچ جوره آروم نمیشد یا موقع تعویض لباس زجههههخ میزنه الکی داد میزدم زیر لب وعه پعه اروم شوووو و اینا میگفتم با عصبانیت، الان دقیقا یک هفته س ب خودم قول دادم تحت هیچ شرایطی هیچی بش نگم و مهربونی کنم ولی عذاب وجدان قبل رو دارم ، شما چطور برخورد میکنید؟؟
من خاله شم میشه بیام؟من تا حالا ندیدم خواهرم جوجه رو دعوا کنه یک سال و چهارماهش ه ولی دختر خالم خیلی دعوا میکنه بچه اش و بچه رو صدا داد حساس شده ی کم بلند حرف بزنیم موقع بازی زجه میزنه از ترس اونم هم سن جوجه ماست دوماه کوچیکتر
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اخی الهی، ایول ب خاهرت لعنت ب من دیگه.عررررگز چیزی بش نمیگم
دور از جون،آره گناه دارن طفلی ها بچه خواهر منم موقع تعویض لباس خیلی کولی بازی در میاره ولی باز با خنده و شوخی میگذرونه ،ولی ی جور دیگه بچه رو اذیت میکنن دیگه غذا نمیخوره ب زور بهش غذا میدن همه اش