2777
2789

میگم.شما تاحالا بچه هاتون دعوا کردید؟  هر جور دعوایی داد زدن کتک حرف بد زدن بشون زیر لب وعه ووعه کردن و این چیزا ، ؟؟؟ من تاحالا ک اصلا نزدم ولی بعضی وقتا ک دیگه نق نق نق نق و هیچ جوره آروم نمیشد یا موقع تعویض لباس زجههههخ میزنه الکی داد میزدم زیر لب وعه پعه اروم شوووو و اینا میگفتم با عصبانیت، الان دقیقا یک هفته س ب خودم قول دادم تحت هیچ شرایطی هیچی بش نگم و مهربونی کنم ولی عذاب وجدان قبل رو دارم ، شما چطور برخورد میکنید؟؟

ببین من صبرم زیاده حتی طوری ک چند بار لیوانارو شکستن اصلا ب خودم نگرفتم ولی وای ب روزی ک سیم هام اتصالی بدن ... دیگ خدا ب داد طرف برسه

یه بار زدمشون 

ولی بعدا نزدم

دکترای پرستاری  : سوالی دارید بپرسید

من خاله شم میشه بیام؟من تا حالا ندیدم خواهرم جوجه رو دعوا کنه یک سال و چهارماهش ه ولی دختر خالم خیلی دعوا میکنه بچه اش و بچه رو صدا داد حساس شده ی کم بلند حرف بزنیم موقع بازی زجه میزنه از ترس اونم هم سن جوجه ماست دوماه کوچیکتر

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خاله شم میشه بیام؟من تا حالا ندیدم خواهرم جوجه رو دعوا کنه یک سال و چهارماهش ه ولی دختر خالم خیلی ...

اخی الهی، ایول ب خاهرت لعنت ب من دیگه.عررررگز چیزی بش نمیگم

بچه ی زیر دو سال کاری نمیکنه که بخوای دعواش کنی

باید خودتو آماده کنی برا ۲ سال به بعد

رو صبرت کار کنی کنترل خشم داشته باشی وافعا اذیت کن میشن

مخصوصا ۳ سال به بعد که میخوان حرف ،حرف خودشون باشه

اللهم عجل لولیک الفرج
اخی الهی، ایول ب خاهرت لعنت ب من دیگه.عررررگز چیزی بش نمیگم

دور از جون،آره گناه دارن طفلی ها بچه خواهر منم موقع تعویض لباس خیلی کولی بازی در میاره ولی باز با خنده و شوخی میگذرونه ،ولی ی جور دیگه بچه رو اذیت میکنن دیگه غذا نمیخوره ب زور بهش غذا میدن همه اش

اره غذا نخوردن هم زجره واقعا

سکته میکنه یکی بگه بچه ات لاغر شده،میره تو خودش بغض میکنه ک بچم غذا نمیخوره بابا اصن دوروز نخوره گرسنه بشه منم میخورن اینا حواسشون ب خودشون هست

بخدا خیلییی رو مخه کسی بگه بچت لاغر شده

آره ولی نباید اهمیت بدین،مهم اون چکاپ دوره ای ه ک میبرین دکتر بگه قد و وزن خوبه دیگه چی میخواین دیگه بابا