2777
2789

سلام من باید ای وی اف کنم ولی موندم که بین دکتر ربابه سادات حسینی و دکتر لیدا سعید پیش کدومشون برم ؟ تعریف از دکتر حسینی هم خوب میگن هم اینکه میگن بداخلاقه ودرست جواب سوالها رونمیده ولی ای وی اف هاش اکثرا مثبت شده راجع به دکتر لیدا سعید هم نمیدونم چقدر ای وی اف هاش موفق بودن ..شما پیش چه دکتری ای وی اف کردید ؟؟

سلام عزیزم خوبین؟؟ جواب سوالتون رو نمیدونم بخدا چون هنوز به این مرحله نیستم ..

من اومدم پیش دکتر مهناز عالی گفت باید لاپاراسکوپی شی. .. به نظرت دکتر خوبیه؟؟

دِل منم همدمی میخاد از جنس کنجد🌱👶برام صلوات میفرستی؟  
سلام عزیزم خوبین؟؟ جواب سوالتون رو نمیدونم بخدا چون هنوز به این مرحله نیستم .. من اومدم پیش دکتر مه ...

نمیدونم عزیزم من تا حالا پیششون نرفتم و اطلاعاتی راجع بهشون ندارم لاپاراسکوپی.برای چی باید انجام بدید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ببخشید من راجب این موضپع نمیدونم من سیرجانیم بهترین دکتر زنان زایمان کرمان کی هست

زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب می‌كنی، او درد می‌كشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی می‌کشد و تو خواب حوريان بهشت می‌بينی، او مادر می‌شود و همه جا می‌پرسند نامِ پدر!
نمیدونم فکر کنم مبخواد کیست ریز ها رو از بین ببره

منم آندومتریوز دارم که باید حتما برم تهران لاپاراسکوپی بشم ولی قبلش باید کارهای ای وی اف انجام بدم جنین فریز کنم بعد عمل اندومتریوز چون هزینم خیلی زیاد میشه میخوام ای وی اف رو همینجا انجام بدم عملم رو تهران 

عزیزم ببخشید من راجب این موضپع نمیدونم من سیرجانیم بهترین دکتر زنان زایمان کرمان کی هست

گلم من ده سال پیش خیلی از دکترای کرمان رفتم و نتیجه نگرفتم به همین خاطر نمیتونم دکتر خوب بهت معرفی کنم 

گلم من ده سال پیش خیلی از دکترای کرمان رفتم و نتیجه نگرفتم به همین خاطر نمیتونم دکتر خوب بهت معرفی ک ...

ان شاالله خدا به همین زودی یه مرپارید ناز تو دلت تشکیل بده مرسی عزیزم ❤️🌹

زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب می‌كنی، او درد می‌كشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی می‌کشد و تو خواب حوريان بهشت می‌بينی، او مادر می‌شود و همه جا می‌پرسند نامِ پدر!
منم آندومتریوز دارم که باید حتما برم تهران لاپاراسکوپی بشم ولی قبلش باید کارهای ای وی اف انجام بدم ج ...

الان آی یو آی هزینش چقدره؟؟ 

دِل منم همدمی میخاد از جنس کنجد🌱👶برام صلوات میفرستی؟