2777
2789
عنوان

فرق گذاشتن بین بچه ها

214 بازدید | 14 پست

سلام بچه هادلم ازخانوادم پره دیشب رفتن تولدخواهرمووشوهرش 500کادودادن تولدشون توی یک ماهه 2تابچه پسرداره برای ت. لداوناکادودادن منم باشوهرم توی یک روز ب دنیااومدم خدابعده 4سال ب من ی دخترداده مثله هلواولین نوشونه ک دختره هیچی کادوندادن دلم پره شمابودین چجوری برخوردمیکردین؟ 😭

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭
چقدر بد لیاقت نوه دختر رو ندارن  متاسفم برا افرادی ک بین دختر و پسر تفاوت قائل میشن  بدر ...

خیلی ناراحتم روم تاثیرگذاشته

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا من دو تا پسر دارم خواهرم يه دختر جون هممون واس خواهرزادم هلاكه پدر مادر خيلي خيلي بيشتر از بچه هاي من اونو دوست دارن و علنا بقول شما خرجش ميكنن ولييييي من ناراحت نميشم شمام به نظرم توجه نكن ناخوداگاه روي دخترِ  ناز  و همسرتونم تاثير بدي ميذاره  

با دختر خوشگلت خوش باش عزيزم

حالا من دو تا پسر دارم خواهرم يه دختر جون هممون واس خواهرزادم هلاكه پدر مادر خيلي خيلي بيشتر از بچه ...

چجوری مدیریت میکنین من ب دلم اومده آخه دفه اولشون نیس پارسالم همینجوری بودمامانم ب خواهرم. کادودادی عتیقه هم دادخیلی کارامیکنه براش بعدمیبینم ناراحت میشم اصلای مدت نمیرم خونشون

والا مامان من که بین من و داداشم خیییییلی فرق میزاره.  دیشب بهش گفتم انگار منو پیدا کردی و ...

چقدبده خواهرم پولداره خسیسه تا5000تومنوازشون میگیره منوشوهرم لارجیم اصلاب روشون نمیاریم بعداینجوری رفتارمیکنن

خودتو اذیت نکن توی خیلی خانواده ها هس . ما سه تا دختریم هر سه تامونم یکی یه دختر داریم .اما مامانم و ...

چقدبده آدم خردمیشه مامان من جلوشوهرم گفته من خواهرشوبیشتراززن ت میخام احساس حقارت کردم

چقدبده خواهرم پولداره خسیسه تا5000تومنوازشون میگیره منوشوهرم لارجیم اصلاب روشون نمیاریم بعداینجوری ر ...

فاز شونو اصلا نمیفهمم، مگه اون یکی ها به کجاشون طلا وصله که به ما نیست. والا به خدا همه مونو خودتون زاییدید.😔

منکه خیلی شاکی ام، همیشه بهترینها مال داداشمه و من اصلا آدم نیستم. 

ولی وقتی کار داداشم گیره و کمک میخواد من برای مامانم میشم فرشته و همه ش دورم میگرده 😢😢😢😢😢

خدایا ایکاش کمتر می آفریدی ولی آدم تر می آفریدی                    
چجوری مدیریت میکنین من ب دلم اومده آخه دفه اولشون نیس پارسالم همینجوری بودمامانم ب خواهرم. کادودادی ...

خواهرتونو چقدر دوست دارين؟؟

من بيشتر از مامان بابام دوسش دارم و اونم دقيقا همينجوري دوسم داره

ميگم شايد چون خواهرتو مثل من دوست نداري و اذيت ميشي 

خواهرتونو چقدر دوست دارين؟؟ من بيشتر از مامان بابام دوسش دارم و اونم دقيقا همينجوري دوسم داره م ...

خواهرم زرنگه همیشه خونه مامانمه خانوادم سادن هرچی دارن ازشون میگیره ب کلک یابابام براش جنسای مثلافرش هرچی خوب گیرمیاره ب من ک میرسه جنسااشغال میاره

فاز شونو اصلا نمیفهمم، مگه اون یکی ها به کجاشون طلا وصله که به ما نیست. والا به خدا همه مونو خودتون ...

اره خاهرم براک بقیه روبخندونه ادای منوشوهرم رودرمیاوردمامانم هیچی بهش نمیگف همش میخندیدیبارجوابشودادم مامانم ناراحت شداون بزرگتره ب روشونم اوردم بابامم همینجوریه دیگ نمیرم سمتشون

خواهرتونو چقدر دوست دارين؟؟ من بيشتر از مامان بابام دوسش دارم و اونم دقيقا همينجوري دوسم داره م ...

چرادوسش دارم اماخیلی حسابگروخسیسه مثلاروانداره امامن چشامومبدم ب مهمون خونش میرم پذیرایی صفرمامانم جرات نداره خونش بریزه وبپاشه اماخونه من ن انگارازکیسه خلیفس بازم اون شیرینتره 

چرادوسش دارم اماخیلی حسابگروخسیسه مثلاروانداره امامن چشامومبدم ب مهمون خونش میرم پذیرایی صفرمامانم ج ...

خب پس به نظر من وقتشه يكم شمام سفت و سخت بگيري بخاطر بچتونم شده بايد يكم جدي باشي