2777
2789

من طبق نظر پزشک این ماه ، ماه اولیه که از پانزدهم تا ۲۵ پریود قرص دوفاستون شبی یکی خوردم ، در اقدام به بارداری هم هستم و امروز یکروزه که عقب انداختم ، میشه بگید چقدر بعد از خوردن قرص دوفاستون ممکنه پریود بشم یا ممکنه باردار باشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفت الی ده روز بعد از پریود احتمال پریودیت هست اگ‌رد شده بیبی بزن‌ممکنه باردار باشی

امروز یکروزه عقب انداختم بیبی زدم منفی بود نمیدونم الان باردارم یا بخاطر قرص دوفاستونه که پریود نشدم

سلام دوستان ی سوال من بار اول ۷ عدد دوفاستون خوردم دوروز بعد پریود شدم در حال اقدام هستم و بعد سه عدد خوردم و قطع کردم قبلا با سیپرو ترامکامپاند تنطیم بودم و وقتی قطع کردم دیگه پریود نشدم و دکتر دوفاستون داد و گفت یک هفته بخور پریود میشی و وقتی خوردم دو روز بعد از قطع پریود شدم الان بعد ار مصرف سه عدد ۱۱ روز میگذره و پریود نشدم و عقب انداختم احتمال بارداری وجود داره؟ آزمایش هم دادم دکتر گفت هرمون هات منظمه و قبلا کیست ریز داشتم نمیدونم اسمش چیه نمیدونم رفع شده یا نه میترسم بی بی بزنم ایا احتمال بارداری هست ؟

سلام دوستان ی سوال من بار اول ۷ عدد دوفاستون خوردم دوروز بعد پریود شدم در حال اقدام هستم و بعد سه عدد خوردم و قطع کردم قبلا با سیپرو ترامکامپاند تنطیم بودم و وقتی قطع کردم دیگه پریود نشدم و دکتر دوفاستون داد و گفت یک هفته بخور پریود میشی و وقتی خوردم دو روز بعد از قطع پریود شدم الان بعد ار مصرف سه عدد ۱۱ روز میگذره و پریود نشدم و عقب انداختم احتمال بارداری وجود داره؟ آزمایش هم دادم دکتر گفت هرمون هات منظمه و قبلا کیست ریز داشتم نمیدونم اسمش چیه نمیدونم رفع شده یا نه میترسم بی بی بزنم ایا احتمال بارداری هست ؟ لطفا زود جواب بدید