2777
2789

شوهرم کل دندوناش داغونه میخواد بکشه مصنوعی بزاره دکتر خوب اگه میشناسین ممنون میشم بگین و اینکه قیمتاش حدودا چجوریاس 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرتون‌چند سالشه؟؟

میدونستید دندون مصنوعی هم بعد از چند سال لثه ها تحلیل میره و دندون مصنوعی روش واینمیسته و میوفته و‌باید کلی هزینه ایمپلنت کنه ؟ 

چرا روکش نمیکنه؟؟

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️

یه دونه هست تو شهر محلات خیلی معروفه و کارش خوبه همون لحظه که دندون گذاشتی یه سیب میده میگه گاز بزن بجو ببین راحتی.انقد به کارش مطمئنه.اگه تونستی اونو پیدا کن برو پیشش

اِی اِنــساٰن چه چیز تو را در برابر پروردگــار گرامیت مغرور ســاخته...

من دندونساز خوب میشناسم شاید ۱۵ تومن کمتر بشه بستگی به جنس دندون مصنوعی داره چون دندون مصنوعی هم سابیده میشه هر دوسه سلل یه بار باید عوض بشه 

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
شوهرتون‌چند سالشه؟؟ میدونستید دندون مصنوعی هم بعد از چند سال لثه ها تحلیل میره و دندون مصنوعی روش و ...

اخه نصف دندوناش کلا یا کشیده یا فقط ریشه اش مونده نصفشم که باز بدرد نخورن. برا رو کش باید دندون خودشو داشته باشه روی اون روکش کنن؟

اخه نصف دندوناش کلا یا کشیده یا فقط ریشه اش مونده نصفشم که باز بدرد نخورن. برا رو کش باید دندون خودش ...

ببین اگر روکش کنه دندونایی که هستن رو پل میکنن رو دندونایی که ندارن 

توروخدا نکشه حیفه حیفه 

تا میتونه همینارم با روکش پل یا هرچی نگه داره اخرین مرحله بکشه

عه من اولینباره شنیدم باید عوض شه 

اره دندون مصنوعی هم امکان شکستنش هست هم بعد از چند سال سابیده میشه 

حیف ۳۰ سالشه دندوناشو‌باید بکشه؟! حیف واقعا 

ببین اگر میخواد هزینه روکش براش کم دربیاد برید بیمارستانی که دانشجوها انجام میدن و استاد بالا سرشونه و فکر نکنم چیزی بگیرن