2777
2789
عنوان

وقتی میخوابم....

20 بازدید | 7 پست

#ممنونم_خدا 🙏

😴 وقتی می خوابم؛

- برای اینکه  یه خواب آروم و راحت داشته باشم؛ فشار خونم رو پایین میاری، و با این‌کار، فعالیت همه اعضای بدنم، به جز مغز رو کند می کنی،

- با پایین اومدن فشار خون، از غده هیپوفیز هورمون رشد رو آزاد می کنی، و باعث رشد و ترمیم پوست، استخوان و عضلاتم میشی.

وقتی خوابم عمیق میشه؛

- اطلاعات بی ربط و اضافه رو از ذهنم پاک می کنی تا به پردازش مغز و حافظه ام کمک کنی.

- روح منو که موقع خواب گرفته بودی و بالا برده بودی، قبل از بیدار شدن، دوباره  به جسمم برمی گردونی،

- من بیدار میشم، در حالیکه اعضای بدنم چون تو مراقبشون بودی، در کمال سلامتی به کارشون ادامه میدن.

ممنونم ازت خدا...🙏

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       
وای اسی جااان گریم گرفتتتت🥲🥲🥲🥲خدایا شکرت شکرررر

ان شاءالله عاقبت بخیر باشی 🤍

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی میخوابم بخوابم از خدا میخوام صبح از خواب بیدار نشم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
وقتی میخوابم بخوابم از خدا میخوام صبح از خواب بیدار نشم

اصلاااا این فکرو نکن ما برا دنیا الکی نیومدیم برا هدفیه فرصتتو از دست نده 

ان شاءالله همیشه شاد باشی 

واقعا منم وقتی به عملکرد بدنم فک میکنم حیرت زده میشم،حالا یبار درموردش با یه نفر حرف زدم انقدر مسخره ...

ادم با ادم فرق داره منم مسخره میکنن بیخیال عاشق خداباش