2777
2789
عنوان

بخشش مهریه

311 بازدید | 16 پست

سلام دوستان لطفا راهنماییم کنین ممنون میشم 

قبل خواستگاری و مراسم خواستگاری شوهرم به من گفت به خاطر خونوادت مهریه رو قبول میکنم ولی بعدش محضری به من ببخش( یکی از شرط های اساسیش واسه ازدواج بود) منم قبول کر‌دم ولی بعد از مراسم عقد و عروسی وقتی خواستم در قبال بخشش مهریه که ۴۰۰ًسکه هست چیزی حتی کمتر از ارزش مالی مهریه ام به نامم کنه قبول نکرد و گفت نه (با اینکه وضع مالیش خیلی خوبه) فقط رو‌قولی که دادی بمون هرچی تو زندگی مشترک خریدیم با هم به نامت میکنم و هیچی کم نمیذارم برات خدایی هم تو هفت ماه زندگی مشترک چیزی کم نذاشت و زندگی خوبی داشتم اما باز منم ترسیدم و‌قبول نکردم که پشتوانهای نداشته باشم😞😣اها اینم بگم ایشون ازدواج دومشون‌بود و‌من اول. توروخدا بگید چیکار کنم زندگیم در حال فروپاشیه سر این قضیه😞😔

همون اول اشتباه کردی که بهش قول دادی عزیزم

رفتار همسرتون شک برانگیزه؛اگه به خودش و زندگیتون اعتماد داشته باشه اینقدر اصرار به بخشش مهریه نمیکنه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا نمیدونم چرا همچین قولهایی به هم میدید اونم نسنجیده مهریه الانم به دردت نخوره شک نکن جایی به دردت میخوره 

ای پرنده ی مهاجر سفرت سلامت اما به کجا میری عزیزم قفس تموم دنیا ...روی شاخه های دوری چه خوشی داره صبوری 😔وقتی خورشیدی نباشه تا همیشه سوت و کوری🥀🥀🥀واسه ما فرقی نداره هرجا باشیم شب نشینیم ....

بله دوستان درسته  از اول اشتباه کردم که قبول کردم‌ و بهش اعتماد کردم ولی خب فکر کردم که اونم سر قولش میمونه نمیدونستم بدون هیچی ازم می‌خواد که این کارو بکنم. یعنی همه چی رو‌یکطرفه به نفع خودش می‌خواد سر همین بهم گفت دیگه اعتماد ندارم و جنگ و دعوا راه انداخت در خونه رو من قفل کرد منم دیدم اینجوری نمیشه موضوع با خونوادم‌در میون‌گذاشتم مامانم اینا هم تا فهمیدن منو آوردن پیش خودشون ‌گفتن مردی که همچین حرفی میزنه اهل زندگی نیست، تو دوراهی موندم همش میگفت مهریه پشتوانه زندگیت نیست الانم میگه دیدی حرفم درست بود اگه رو قولت میموندی سر زندگیمون بودیم😞😞😞

همون اول اشتباه کردی که بهش قول دادی عزیزم رفتار همسرتون شک برانگیزه؛اگه به خودش و زندگیتون اعتماد ...

اره واقعا هنوز نمیفهمم چرا اینقدر اصرار به بخشش مهریه داره و یه جورایی تداوم زندگی رو‌‌به بخشش مهریه میدونه یعنی از اولش بهم گفته بود مهریه ضامن بقای زندگیت نیست و زندگیتو به هم میزنه الانم همش همینو تکرار میکنه که دیدی اخر مهریه زندگیتو خراب کرد😞

این اشتباه رو نکن. خاله من کرد بدبخت شد. اینجور مردا رو خدا فقط میشناسه. انگلا

چی‌بگم‌خدا نگذره ازین مردا که زندگی به بازی میگیرن به خدا هیچوقت نمیشه فهمید تو سرشون چیه😔اینقدر داغونم که حد نداره😞😞

وا چرا همچین شرطیو قبول کردی

اره قبول دارم اشتباه کردم فکر میکردم اونم سر حرفش میمونه

اخه من رو چه حسابی میتونم بدون هیچی و هیچی مهریمو همین اول زندگی ببخشم 😞 

اره واقعا هنوز نمیفهمم چرا اینقدر اصرار به بخشش مهریه داره و یه جورایی تداوم زندگی رو‌‌به بخشش ...

تاپیکتون خوندم نوشتین ازدواج دومش بوده؟ دلیل طلاق ازدواج اول چی بوده اصلا رفتین تحقیق؟ چند سال زندگی کردین؟

اتفاقا اینکه میگه دیدی مهریه زندگی خراب میکنه   خودش داره دامن میزنه تا شما را مجبور به قبول بخشش مهریه بکنه  

این ادم  همه چی رو برای خودش میخواد  باید به تعهدی که داده  پایبند باشه  نمیشه که شما سر خود مهریه رو ببخشی بعد به مشکل بخوری خانوادت باید حمایت کنند  

اون احساس شما رو به بازی گرفته  یعنی چی که مهریه قبول میکنم بعدش ببخشی بچه بازی که نیست همون اول قبول نمیکرد 

تاپیکتون خوندم نوشتین ازدواج دومش بوده؟ دلیل طلاق ازدواج اول چی بوده اصلا رفتین تحقیق؟ چند سال زندگی ...

بله ازدواج دومش بود دلیل طلاقش خیانت اون خانم بود برگه ای که خانمشو با یه آقایی تو‌یه خونه گرفته بودن بهم نشون داده بود. حدود یه سال صیغه محرمیت خوندیم و ۷ ماه زندگی مشترک داشتیم الان حدود سه ماهه خونه پدر و مادرم هستم

اصلا نبخشیاااااا. مهریتو بگیر حالش جا بیاد.

دیگه بعد این رفتارهایی که از خودش و خونوادش دیدیم خونواده منم همین نظرم دارن با توجه به اینکه خونواده من و حتی خود من کوچکترین بی احترامی بهشون نکردیم با اینکه خیلی کنایه ها از مادرش میشنیدم.واقعا تو این سه ماه خیلی اذیت شدم و عذاب کشیدم حتی الانم خیلی داغونم خیلی تاثیر بدی روم گذاشت همش موندم من که هیچ خطایی نکردم همه جوره با همه چی کنار ‌میومدم عاشقانه شوهرم و زندگیمو دوست داشتم و چشمم رو خیلی چیزا بسته بودم واقعا درحقم نامردی شده حتی در حق خونوادم که کوچکترین بی احترامی نکردن و تو همه جشن ها سنگ تموم گذاشتن وااقعا درسته که میگن خوبی و محبت زیاد دلو میزنه  

اتفاقا اینکه میگه دیدی مهریه زندگی خراب میکنه   خودش داره دامن میزنه تا شما را مجبور به قبول بخ ...

بله درسته منم احساس کردم این خیلی خودخواهیه که از من بخواد بدون هیچ پشتوانه دیگه ای مهریمو ببخشم من اول قبول کرده بودم به بخشش اما نه اینکه بدون هیچی خودشون گفته بودن مهریه نباشه اما چیزای دیگه تو زندگی به نامت میزنم اما حاضر نشد این کارو انجام بده هیچکی همچین چیزی قبول نمیکنه اونم با تغییر رفتارها و عصبانیت ها و دخالت هایی که از طرف مادرشون دیده بودم

دقیقا منم الان از همین بابت دارم اذیت میشم که حس میکنم عشق و احساس و اعتمادم به بازی گرفته شده با اینکه خیلی ایشون دوست داشتم اما ازینکه میبینم به خاطر مهریه حاضر شده رو همه چی پا بذاره و زندگی رو به هم بزنه خیلی اذیتم میکنه😔