2777
2789
عنوان

۵روز تاخیر و بی بی چک منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 5342 بازدید | 36 پست
چه جالب نمیدونستم لتروزول عقب می ندازه منم این ماه خوردم دو روز عقب افتاد

منم توهم بارداری زده بودم همون‌طور حالت تهوع و سرگیجه ۶روز عقب انداختم بعد ۶ روز پریود شدم ماه قبل هم همین بود ....نتیجه ای ازش نگرفتم این ماه نمی‌خورم 

منم توهم بارداری زده بودم همون‌طور حالت تهوع و سرگیجه ۶روز عقب انداختم بعد ۶ روز پریود شدم ماه قبل ه ...

من هنوز پریود نشدم امشب کمر درد شدید گرفتم واقعا نفسم داره میگیره زیر دلمم انگار یه خبرایی بود و حس اومدن پریود رو داشتم ولی بازم نشدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سینه هام ورم کرده و خیلی درد میکنه کمردرد پریودی دارم و هر لحظه حس میکنم الان پریود میشم ولی نمیشم

خوب اینا علائم بارداریه من هیچ علائمی ندارم💔😞

مَرآ قولی‌ست بآ جآنآن کِه جآنآن جآنِ مَن بآشَد🫀واسه بابا شدن عشقم دعا کنین🌝اخه اون بهترین بابای دنیاست🙃
خوب اینا علائم بارداریه من هیچ علائمی ندارم💔😞

من همه علایمی دارم رحمم هم ضخیم شده ولی ازمایشم 4روز پیش منفی بود الانم کمرم انقد درد میکنه نمیتونم نفس بکشم هی فک میکنم پری اومده چک میکنم هیچ حبری نیست

چون روز سوم تاخیر از دادم منفی بود گفتم شاید دیگه نباشم 

منم چند روز تأخیر داشتم صبح روز ششم پریود شدم هر چی بی بی زدم منفی بود لتروزول خورده بودم فکر کنم اون تنظیم بدنم رو بهم زد 

من همه علایمی دارم رحمم هم ضخیم شده ولی ازمایشم 4روز پیش منفی بود الانم کمرم انقد درد میکنه نمیتونم ...

عزیز جان من لکه های خیلی کوچیک میبینم شما چطور

شاید واسه ازمایشو اینا زود بود

مَرآ قولی‌ست بآ جآنآن کِه جآنآن جآنِ مَن بآشَد🫀واسه بابا شدن عشقم دعا کنین🌝اخه اون بهترین بابای دنیاست🙃