2777
2789
عنوان

شوهرم وقتی بچه یکی دیگه رو بغل میکنه من حسودیم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 70 پست
الان هم اون طوری هستی

ن دیگ انقد جنگ و دعوامون شد سر اپن داستان سرد شدم دیگ هیچیش مهم نیس

توام خودت و بزن ب بی‌خیالی وگرنه فقط خودت اذیت میشی گلم

مامانِ السانا خانوم هستم❤️فرشته کوچولوی من

مال من بچه همسایه جاریمو 

گاهی میاد خونشون

وقتی میریم اونجا بغلش میکنه میگه بچه هس نازه

من نمیدونم چرا خیییلی بدم میاد

حالا چندتاخواهر زاده داره بخدا ایقد ذوق میکنم وقتی بچه های خواهرشو بوس میکنه

این بچه رو نمیدونم چرا حساسم روش😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عموشه هاااااا بچه برادرشه جوری میگی بچه جاریم انگاز زن غریبه بغل کرده کاش یاد بگیرین تا بزرگ نشدین ...

نگرانم نباش انشالله خودتون بچه دار میشین دیگه شوهرت غیر بچه خودش بچه دیگه ای رو نمیبینه

لایک نکن مرسی❤️
من سی و یک سالمه بچه هم دارم بازم حسودیم میشه متاسفانه 

جدی؟پس معلومه خیلی دوسش داری...

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.
۱۹ دارم خفه میشم وقتی بهش فکر میکنم

عیب نداره ب مرور بهتر میشی....

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.