2777
2789
عنوان

شوهرم وقتی بچه یکی دیگه رو بغل میکنه من حسودیم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 70 پست
خب اون آبجیته طبیعیه که دوسش داشته باشی ولی بخدا کارت خیلی خنده داره😂😂😂

اره بخدا مامانم اینا انقد دعوام میکنن میگن مطمئن باش ی روزی ینفر این حس رو نسبت به بچه خودت پیدا میکنه 😂 منم بخدا دست خودم نیست اصن کارای این بچه ازارم میده حسرت زدنش به دلمه

من خیلی بچه های جاریمو دوست داشتم وقتی کوچیک بودن.هر روز با خودم همه جا می بردمشون.کلا همه ی بچه هارو دوست داشتم و دارم.بچه های خواهر شوهرمم همه جا می بردم و براشون خرید می کردم.الان بزرگ شدن همشون.چهار تا هستند .البته جاریم طلاق گرفت و خواهر شوهرمم طلاق گرفت.متاسفانه خواهر شوهرم فوت کرد.الان هم خیلی مراقب بچه هاش هستم و دوسشون دارم.رفتارتون غیر طبیعیه.هر کس بچه هارو دوست داشته باشه خدا دوسش داره.به بچه ها محبت کنید تا حسادت و کینه ازتون دور بمونه و در آرامش باشید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بابا منم نمیگم بگم اونم میگه بچه خواهرت بغل نکن محبت نکن مگههه میییشه 

اره نمیشه 🥵

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤
من خیلی بچه های جاریمو دوست داشتم وقتی کوچیک بودن.هر روز با خودم همه جا می بردمشون.کلا همه ی بچه هار ...

چ خوب چقد مهربونی دختر 😍 

اخه باور کن دست خودم نیست مثلاً بچه خواهرشوهر خواهرمو فک کن چقد دور دوست دارم ولی اینو نه هیچ جوره نمیتونم 

وااای نمیری دختر .یه روز قایمکی بزنش 😂😂

میگه به مامانش 😂 امروز میگف مامان زندایی منو اذیت میکنه زندایی رو دوست ندارم زشته و...😂 بخاطر این که اسباب بازی دخترمو بهش ندادم😂 اخه دخترم داشت بازی میکرد اینم بزور میخاست بگیره 

۳۸ سال و الان ۳ تا بچه دارم

شاید شما خیلی باتجربه هستین واسه همین من نمیدونم چرا به همه چی حسودیم میشه .حتی دوس ندارم همسرم یه زن خوشگل ببینه بخدا خودم خیلی خیلی خوشگلم هاا ولی بیش از اندازه حساسم

چ خوب چقد مهربونی دختر 😍  اخه باور کن دست خودم نیست مثلاً بچه خواهرشوهر خواهرمو فک کن چقد دور ...

در آینده این بچه ها بزرگ میشن و محبت و مهربونی شما یادشون می مونه و هزار برابرش رو جبران می کنن.بچه ها بهترین پل برای این هستند که در خانواده ی شوهر عزیز بشی.تا چشم رو هم بذاری بزرگ میشن