2777
2789
عنوان

شوهرم وقتی بچه یکی دیگه رو بغل میکنه من حسودیم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 70 پست
واااا... چرا خب؟ 

نمیدونم دلم نمیخواد همسرم ب کس دیگه توجه کنه 

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای کپی منی .آخه جاریم خیلی بده باهام

من جاریم اصلا واسم مهم نیس

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤
تو جاریت خوبه باهات؟

بد نیس خیلی نمیبینمش

من سی و یک سالمه بچه هم دارم بازم حسودیم میشه متاسفانه 

من هم 😂🤌 البتههه من به بچه خواهرش محبت میکنه حسودی میکنم جای دختر خودم شش ماهشه میگم چ کاااریه پسر خاهرشو بغل کنه دیگه فقط دختر خودش😀

البته اینم بگم من با این پسر چهارسالشه خصومت شخصی دارم 😂

من هم 😂🤌 البتههه من به بچه خواهرش محبت میکنه حسودی میکنم جای دختر خودم شش ماهشه میگم چ کاااریه پسر ...

من اتفاقا رو بچه خواهر شوهرمم حساسم اصلا اسمش میاد تپش قلب میگیرم اینم همش بغلش میکنه اعصابم خورد میشه منم دقیقا میکم فقط بچه خودمونو بخواد

چه خصومتی؟

میدونی کلا مهرش به دلم نیست اصلا نمیفهمم چرا اینطوریه هررچی قربون صدقش میرم یا غذا بهش میدم ظاهریه اصلا دلم میخواد ی روز بطور ناشناس بزنمش😂 کاراش حرررصم میده گاهی

ناگفته نماند پسر ابجیم دقیقا با این دنیا اومد عاااااشقشم ینی 

تا حالا بهش گفتی که نمیخوام بغل کنی

ن میترسم نقطه ضعف بدم دستش سواستفاده کنه تحمل میکنم فقط

میدونی کلا مهرش به دلم نیست اصلا نمیفهمم چرا اینطوریه هررچی قربون صدقش میرم یا غذا بهش میدم ظاهریه ا ...

خب اون آبجیته طبیعیه که دوسش داشته باشی ولی بخدا کارت خیلی خنده داره😂😂😂