2777
2789
عنوان

شغل پاکسازی پوست(فیشال)

3267 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من میخواستم برم اموزش فیشال کسی هس خودش یا اطرافش کسی مشغول بکار باشه چطوره سرمایه مورد نیاز شروع کار در ارایشگاه چندع میشه راهنمایی کنید ارزش داره شروع کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرمایه رو نمیدونم

اما دوستم کلاسش رو رفت،بعد یکی از درمانگاه های نزدیک محل زندگیشون مشغول شد بعد گاهی بیرون میریم دیدم ماسک و..اینجور چیزا میخره،یه سری لوازم رو هم خورد خورد میخره اما فکر کنم خود درمانگاه وسایلش رو داره و با دوستم پورسانتی کار میکنه

یکی از دوستای دیگم هم که توی اینکاره بهش میگفت خیلی از بابت محل کار شانس آوردی

حالا شما هم صحبت کن ببین جایی اگر بتونی اول اینجوری مشغول بشی خیییلی به نفعته هم دستت راه میفته هم کلی وسیله از اول نخریدی

تازه دوستم تمام روزای هفته هم سرکار نیست،فکر کنم یکشنبه تا چهارشنبه اس

سرمایه رو نمیدونم اما دوستم کلاسش رو رفت،بعد یکی از درمانگاه های نزدیک محل زندگیشون مشغول شد بعد گا ...

ممنونام عزیزم اره ۱سال میخوام سابقه کاری داشته باشم بعد خودم شروع کنم

سرمایه رو نمیدونم اما دوستم کلاسش رو رفت،بعد یکی از درمانگاه های نزدیک محل زندگیشون مشغول شد بعد گا ...

درمان‌گاه و پاکسازی پوست؟ 

منظورت مطب دکتر پوست و زیباییه که لیزر و اینا انجام میدن شاید کنارش پاکسازی هم انجام بدن 

درمان‌گاه و پاکسازی پوست؟  منظورت مطب دکتر پوست و زیباییه که لیزر و اینا انجام میدن شاید کنارش ...

درمانگاه جراحی هست،که خب هر قسمت مخصوص یه تخصصه دوستم توی قسمت پوست و زیبایی مشغوله