2777
2789
عنوان

بچه ها راست میگن امام رضا معجزه داره خیلی ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 89 بازدید | 21 پست
قربانت من فردا میرم امام رضا حتما برات دعا میکنم بطلب ت

خوش به حالت عزیزم باور میکنید من تا حالا توی عمرم نرفتم یکسال تمام هست آرزومه برم التماس خانوادم میکنم نمی‌برنم ترخدا رفتی خیلی دعام کن التماس دعا دارم خیلی خیلی انشالله که هرچی از خدا میخوای بهت بده 🤲💚🥺

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر امضاتون قشنگههههه ایشالله با شیرینی حاجت روایی بری دیدن امام رضا علیه السلام 

مرسی عزیز دلم خیلی از دعای قشنگت ممنونم انشالله که به حق امام رضا حاجت روا بشی 🤲💚

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
مرسی عزیز دلم خیلی از دعای قشنگت ممنونم انشالله که به حق امام رضا حاجت روا بشی 🤲💚

فداتتتتتتتتتتت

منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت        💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت می‌مانم، حسین جان    
والا من ندیدم خودم ی شوهر خواستم نداد

ایت الله فاطمی نیا میگفت چند جور دعا داریم، یه سری از  دعاها مستجاب نمیشه اون دعای مستجاب نشده رو روز قیامت خدا پاداش میده و میگن اونقدر اون پاداش بزرگ هست که همه آرزو میکنن کاش هیچ دعایی مون مستجاب نمیشد.

نگران نباش گلم حاجت میگیری. اگر طول میکشه بابت هر بار درخواستت خدا میخواد پاداش عظیم بهت بده

منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت        💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت می‌مانم، حسین جان    
انشالله ک میری فدات چشم دعات میکنم حتما 

ممنونم مهربون 💚💚🥺🥺