2777
2789
عنوان

بچه ها هزینه اخذ پاسپورت چقدره

65 بازدید | 12 پست

برا امسال

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۴۰۰تومن

ممنونم

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
نهایت ۴۰۰.. من تیرماه برا کربلا رفتن اقدام کردم ۳۶۰ شد فک کنم

ممنونم

نهایت ۴۰۰.. من تیرماه برا کربلا رفتن اقدام کردم ۳۶۰ شد فک کنم

عزیزم کربلا بریم باید سیمکارتمونو عوض کنیم؟ تواون ی هفته ای ک کربلاییم راهی برای ارتباط با خانواده نیست؟

نت نداریم اونجا؟

کاربرای پیگیر من با اکانت جدیدم تو سایتم بگردین اونو پیدا کنین هی ریپلای کنین 😂از این اکانت میخوام تعلیق شم ولی شماهایی که گروه میزنین و ادم جمع میکنین که تا من پست بزارم بیاین خلافش نظر بدین آدمایی که لو میدنتون رو خداوکیلی اد نزنین😂 اینکه شما پیگیر منی نشون دهنده اینه که خوشت میاد تایمتو درباره من بگذرونی اگه از من بدت میومد که باید اسمم میومد حالت بد میشد نه اینکه پیگیر کاربریام از سال ۹۹ تاالان باشی زرنگ شو اینبار گروه زدی کساییو اد کن که واقعا بشناسیشون نه کسایی که بیان لو بدن داری پشتم چقد بد میگی اینکه توپیگیر منی چیزی از من کم نمیکنه کاش حداقل چیزی ب تو اضافه کنه اخه تایم میزاری پیگیری میکنی 
عزیزم کربلا بریم باید سیمکارتمونو عوض کنیم؟ تواون ی هفته ای ک کربلاییم راهی برای ارتباط با خانواده ن ...

میتونی عراق سل بخری ک هیچ نمیدونم کجا میفروشن☺️ تابتونی باخانواده در تماس باشی... اگ سیم کارتت دائمیه ک حتما خاموش کن ک اصلا نمیگیره ولی اگ تو گوشیت روشن باشه بیخودی پول میندازه..واس من ایرانسل بود ولی دائمی... خوبخود بدون اینکه حرف بزنم و تماس بگیرم پول انداخته بود/راه ارتباطی ک اونموقع واتساب بود..الان نمیدونم/بعدشم واس خطتون اصلا نت نخرید ک اونجا اعتبار نداره.. فقط تو هتل ها وای فای هست  رمزشون رو نوشتن رو دیوار..میتونی وصل بشی/ من هم نت خریدم ک ب دردم نخورد

🖤 درد و نفرین بر سفر باد .. سفرِ همیشه رفتن 🖤
هزینه سفر به کربلا چقدر شد هوایی رفتید

ن زمینی رفتیم..۵ میلیون و ۳۰۰ گرفتن.. با پاسپورت کلا ۶ میلیون شد... 

رفت هوایی و برگشت زمینی ۷ نیم میلیون بود..

ما اززنجان رفتیم کلا تاکربلا ۱۵ ساعت شد.. ینی از شهرمون تا مشهد    کربلا نزدیکه

زیارتت قبول خوشا به سعادتت نجفم رفتید 

ان شالله قسمت شما.. اره دیگه با کاروان رفتیم همه جا بردن..کربلا نجف کاظمین سامرا. 

ان شاالله این زیارت نصیب همه آرزومندا بشه..

اما هیشکی مثل من ، با حال روحیِ من، قسمتش نشه.. من حال دلم خراب بوووود😔 قسمتم شد رفتم قلبم آروم گرفت اما.... چی بگم ک دلم خون بود

میتونی عراق سل بخری ک هیچ نمیدونم کجا میفروشن☺️ تابتونی باخانواده در تماس باشی... اگ سیم کارتت دائمی ...

مرسی جیگرم 🥰🥰😍😍

کاربرای پیگیر من با اکانت جدیدم تو سایتم بگردین اونو پیدا کنین هی ریپلای کنین 😂از این اکانت میخوام تعلیق شم ولی شماهایی که گروه میزنین و ادم جمع میکنین که تا من پست بزارم بیاین خلافش نظر بدین آدمایی که لو میدنتون رو خداوکیلی اد نزنین😂 اینکه شما پیگیر منی نشون دهنده اینه که خوشت میاد تایمتو درباره من بگذرونی اگه از من بدت میومد که باید اسمم میومد حالت بد میشد نه اینکه پیگیر کاربریام از سال ۹۹ تاالان باشی زرنگ شو اینبار گروه زدی کساییو اد کن که واقعا بشناسیشون نه کسایی که بیان لو بدن داری پشتم چقد بد میگی اینکه توپیگیر منی چیزی از من کم نمیکنه کاش حداقل چیزی ب تو اضافه کنه اخه تایم میزاری پیگیری میکنی