2777
2789

بعد ب طرف مقابل

گفت چی میگی تو 

گفتم با همه واسم فرق داشتی هیچ وقت با بقیه مقایست نکردم همه یطرف بودن تو یطرف دنیا کنار تو واسم هیچ بود

خیالم راحتت بود

گفتم هیچ چیز بقیه کنار تو بچمم نیومد ن تعریفشون از خانمشون ن بها دادن بهشون و ن حتی وقتی جلو همونا بهم بی احترامی میکردی واسم اهمیت داشت

گفتم عصمتت بود تها چیزی ک داشتی

آدمی ک خیانت میکنه اول بخودش خیانت کرده

گفت چی میگی چی بوده

گفتم میدونی هیچ وقت بدون مدرک حرف نمیزنم

گفت چ مدرکی هیچی نیست و نبوده

گفتم نیست؟گفت نه نیست

گفتم نیست؟

گفت ن نیست

گفتم قبول میکنم

گفت چیو؟'

گفتم اینکه میگی نیست،خیانتی درکار نیست.

یه روز ممکنه دلیلی پیدا کنی که از خودت بپرسی تا چقدر میتونی درد تجربه کنی و بعد متوجه میشی که اصلا حدی وجود نداره. درد پایان‌ناپذیره. تنها افراد هستن که پایان پذیرن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من قبول کردم ک خیانتی اتفاق نیوفتاده و این انتخاب خودم هست

نقطه سرخط

Tabanilاسبشو زین میکنه و با زخمهای درمان نشده و التیام نیافته ش با دخترکش جلو میره

پ.ن برای روزهایی ک هیچ انتخابی درست نیست

یه روز ممکنه دلیلی پیدا کنی که از خودت بپرسی تا چقدر میتونی درد تجربه کنی و بعد متوجه میشی که اصلا حدی وجود نداره. درد پایان‌ناپذیره. تنها افراد هستن که پایان پذیرن
من به روح پدرش هم قسم خورد.تا اینکه اسکرین حرفاش  رو بهش نشون دادم

من صداشو دارم ولی گذشتم ازش

من قبول کردم ک خیانتی اتفاق نیوفتاده و این انتخاب خودم هست نقطه سرخط Tabanilاسبشو زین میکنه و با ز ...

این فقط خودت رو ازار بده.و خودخوری هواهی کرد.بهش نشون بده بگو اگه ادامه بدی منم همین کار رو خواهم کرد صد برابر بدتر که ابروت بره.دیگه خوددانی

این فقط خودت رو ازار بده.و خودخوری هواهی کرد.بهش نشون بده بگو اگه ادامه بدی منم همین کار رو خواهم کر ...

من هرگز نمیتونم مثل اون بشم

از دلم رفته مث ی همخونه کنارش زندگی میکنم 

نشون دادن من فایده نداره قبح این کار واسش ریخته هرچقد من تهدید کنم و مدرک نشونش بدم فایده نداره

اون حتی تو باور خودشم داره انکار میکنه ک خیانت میکنه