2777
2789

کتاب بی حد و مرز،از کدوم مترجم و کدوم انتشارات بهتر هست؟از یه مترجم و  انتشارات به نام و معروف میخوام این کتاب رو تهیه کنم که به قول معروف فیک نباشه‌.به غیر از انتشارات برای کتاب های حقوق خودم بقیه انتشارات رو نمیشناسم.

نشر ملیکان...کلا وقتی نمیدونستی کدوم انتشارات بهتره سرچ کن اسم کتاب رو ببین کدوم عکس رو بیشتر از اون کتاب تو گوگل گذاشتند،زوم کن رو عکس ببین کدوم انتشاراته 

همون بهتره

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدایی هست مهربانتر  از حد تصور:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا اینکه نظرات  کاربران د ی ج ی کالا در مورد کتاب رو بخون میگن کدوم نشر بهتره

چند تا کتاب خریدم بعد فهمیدم انتشاراتشون خوب نیست،ترجمه خوب نیست،سرم همیشه تو کتابایه حقوق بوده از بقیه چیزا سر در نمیارم نمیدونستم کتابام میتونن ترجمه فیک داشته باشن‌.ممنون از راهنمائیت عزیزم

چند تا کتاب خریدم بعد فهمیدم انتشاراتشون خوب نیست،ترجمه خوب نیست،سرم همیشه تو کتابایه حقوق بوده از ب ...

خواهش میکنم عزیز❤️

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدایی هست مهربانتر  از حد تصور:)
چند تا کتاب خریدم بعد فهمیدم انتشاراتشون خوب نیست،ترجمه خوب نیست،سرم همیشه تو کتابایه حقوق بوده از ب ...

سلام افسون جون ببخشید اینجا سوال میکنم تایپیکت قفل بود  

در مورد ترکیب مواد شوینده زده بودی  چی کار کردی عزیزم رفتی دکتر من امروز همچین کاری کردم گلوم میسوزه نگرانم 😔🥺

سلام افسون جون ببخشید اینجا سوال میکنم تایپیکت قفل بود   در مورد ترکیب مواد شوینده زده بودی&nb ...

سلام عزیزم،خواهش میکنم،الان چند روز گذشته امیدوارم حالت خوب شده باشه،اگه خوب نشدی هنوز،یه ام آر آی یا سی تی اسکن از ریه هات انجام بده عزیزم

سلام عزیزم،خواهش میکنم،الان چند روز گذشته امیدوارم حالت خوب شده باشه،اگه خوب نشدی هنوز،یه ام آر آی ی ...

سلام مرسی خوبم ولی دیگه همچین کاری نمیکنم هیچوقت  

واقعا کشنده بود با اینکه ماسکو روسری بسته بودم دهنم ولی مردم و زنده شدم