2777
2789
عنوان

رفتارای خوب و بد شوهراتون ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 34 پست
ای وای 😕چرا اخه شوهر من ساده نیست یه چیزی توهمین مایه هاست مثلا هرکی هرچی بگه هرکاری داشته باشه نه ...

دقیقا مثل شوهرمن اصلا نه بلدنیس بگه من شدیداااااا بااین موضوع مشکل دارم یه جوری انگار دلش نمیاد

من 29 شوهرم 36 خیلی راضی ام...خیلی خیلی صبوره...اهل کار...خانواده دوست‌‌...بدترین کار ممکن رو هم بک ...

😍پایدار باشی دوست عزیز 

بعضی از مردا همینجورین حوصله حرف زدن ندارن شوهر من ک کلا کم حرفه😣

زندگی ارزش غصه خوردن نداره ✨من منتظر روزهای زیبای رنگین کمانی هستم 🌈✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای وای 😕چرا اخه شوهر من ساده نیست یه چیزی توهمین مایه هاست مثلا هرکی هرچی بگه هرکاری داشته باشه نه ...

مهربونه کم حرفه حرف گوش کنه دوسم داره تا حالا یه روز باهام قهر نبوده ولی این رفتارش منو حرس میده الان که همه گرگ شدن آقا هنو مثل یه بچه میمونه اصلا ترسی ندارم ازش مثل یه زن تو خونه ظرف میشوره خونه تمیز میکنه لباس میشوره من میخوام مرد ابهت داشته باشه کلا جایگاه مرد و زن تو خونه ما عوض شده

سلام اخلاق خوبش خانواده دوست بدش ولخرج 

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           
مال منم کم حرفه  نمیدونم گاهی حس میکنم ک این کم حرفی مال اختلاف سنه

کم حرف نیست شوهر من البته ..ولی مشکلاتسو نمیگه ..روان منو میریزه بهم 

ما ۸ سال اختلاف سن داربم 

من ۲۷ و شوهرم ۳۵

دقیقا مثل شوهرمن اصلا نه بلدنیس بگه من شدیداااااا بااین موضوع مشکل دارم یه جوری انگار دلش نمیاد

خیلی بده دوست ندارم حس میکنم گلهی یچیزایی بهش تحمیل میشه و دیگران برچسپ ساده بودن میزنن ب ادم 

سلام اخلاق خوبش خانواده دوست بدش ولخرج 

سن من ۳۰ وشوهرم ۳۶ 

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           
فدای شما عزیزجانم  چی بگم من یذره سختی کشیدم بررگ‌شدم حس میکنم نباید همیشه برای هرچیزی ک ادم د ...

عزیزهههه دلممم خدا روزی رسون خدا بزرگه غم به دلت راه نده ان شالله که در کنار هم خوشبحترین باشی گلمممم

مهربونه کم حرفه حرف گوش کنه دوسم داره تا حالا یه روز باهام قهر نبوده ولی این رفتارش منو حرس میده الا ...

ی اخلاقاییش خوبه البته 

خب عزیزم تو‌ک دوست نداری بهش بگو مثلا فلان کارو نکنه نزار دست نزنه ازش بخواه بهتر میشه 

شوهر من هم ساده نیست خیلی ولی هرکی هرچی بگه رو دوتا تخم چشماش میزاره 😒

عزیزهههه دلممم خدا روزی رسون خدا بزرگه غم به دلت راه نده ان شالله که در کنار هم خوشبحترین باشی گلممم ...

تشکر مهربان 💟💟💟

البته برای ماهم خرج میکنه ولی خب من اینجور بررگ شدم😂خوشم میاد انگار 🤣

ی اخلاقاییش خوبه البته  خب عزیزم تو‌ک دوست نداری بهش بگو مثلا فلان کارو نکنه نزار دست نزنه ازش ...

مثلا یه بار یه ماشین خرید من بهش گفتم قسط آخر رو نده تا سند نزده زود پول رو داد اون طرف دیگه آب شد رف زمین برا زدن سند آخرش یه سند جعلی درس کردن یا سر پایانامش سه سال ایشون رو علاف کردن یا سریه کاری الان یه ماهه علافه از همه بازی میخوره 

همسر من بهترین مرد دنیاست نمیگم کامل کاملیم هردو ولی تا جایی که هست ۹۰٪با اخلاق ها و روحیات من سازگاره 

مهربون قلب خیلی بزرگ و مهربونی داره هرچی بخوام نه نمیگه همیشه اولویتش منو دخترم هستیم برای راحتیمون اسایشمون همه کار میکنه حقوق کارمندی داریم ولی تا هیچ ارزویی بدلمون نیست عمیشت مناسبتا یادشه و یه هدیه هرچقدر کوچیک تهیه میکنه برام  اگ مریض بشم کلی حرص میخوره و نمیزاره دست ب چیزی بزنم مثل ی پرستار مواظبه 

من جهیزیه نداشتم و خودش کار کرد بهم دادو من خریدم کم کم کامل شدن و یسری هم کامل برام عوض کرد 😍

خلاصه عاشقش شدم از اول و عاشقم شد الانم همونه ب اضافه ی وابستگی عاشقشم بمونه برام الهی زنده باشه همیشه 

خدایی که من توی قلبم دارم فقط خالق زیبایی و عشقه ♥️🌈♥️آرامش زندگیمو از وجود خدای مهربونم دارم ♥️ 💙بزرگ ترین دارایی من داشتن همسر مهربونمه که زیباترین هدیه ی خداست🙏💙مادر دختری به زیبایی گل رز هستم🌹👨‍👩‍👧🌹🤍🤍🤍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍