2777
2789
عنوان

کیا تنهان بیاین حرف بزنیم

62 بازدید | 34 پست

سلام بچه ها خیلی دلم گرفته صبح تا شب باپسرم توخونه تنهام شوهرم ازصبح تا شب سرکاره واقعا کلافه میشم هیچ کسوندارم نه مادری نه پدری نه خواهری نه فامیله نزدیکی کیامثل منن چیکارمیکنین تنهایی هاتونوچجوری پر میکنید

پسرم ❤️ عشق من وباباش

من با غصه خوردن

(فاطمه‌ هستم) برای خوشبختی من و علی💍، رونق شغلمون سلامتی خودمون و خانواده هامون یه صلوات میفرستی؟😍 1403/03/03 به آرزوم میرسم چون لیاقتشو دارم🌝🌱🌿 نوکر حضرت زهرام هروقت زندگی بهتون سخت شد بگین یا زهرا تنهاتون نمیزاره ❤️ اللّهمّ صلّ علی فاطمهٔ و أبیها و بعلها و بنیها [و السّرّ المستودع فیها] بعدد ما أحاط به علمک ❤️ خدایا شکرت🤲 برای هرچیز خوبی که تو زندگی م دارم، خدایاشکرت 🤲 برای سلامتی، برای علی م ، برای خانوادم ، برای همه چی🌻. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه چیزی یاد بگیر

خودتو با کار مشغول کن

جواهر دوزی کن خیاطی یاد بگیر زبان یاد بگیر

ورزش کن

با قلب های پاکتون یه صلوات مهمونم کنید تا علیرضام برگرده و ازدواج کنیم و خوشبخت باشیم🙏❤️اگه فرستادی بگو تا منم برات بفرستم🫂

پسرت چن وقتشه ؟منم دوتا دختر دوقلو ۱۳ماهه داره دیوونم کردن همش بشین پاشوعه

نه که دوستت نداشته باشم... نه ! فقط میترسم ازت‌... پیچیده‌ای ! همونقدر که نداشتنت سخته، داشتنت هم سخته ! همونقدر که بلدی منو بخندونی،بلدی اشکم رو در بیاری ! همونقدر که مهربونی،همونقدر هم بی تفاوتی ! همونقدر که بلدی امن باشی و آروم،ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره...!