2777
2789

تاپیک قبلمم پرسیدم جواب درستی نگرفتم😑🍃

نمیدونم باید از کجا شروع کنم چجوری 

کتاب کمک درسی بگیرم یا خودکتابو بخونم 😕🍃

مغزم داره میترکه😑یازدهمم میخام الان شروع کنم

ی نفر بهم بگه خو مهلبون باشید خخ

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کتاب تست بگیر خوبه 

ولی درسنامه بستگی داره لازم داشته باشی یا نه

بنظرم کلی سوال و فیلم اموزشی اینا تو چنلا یوتیوب همه جا هست  از اوناهم کمک بگیری خوبه

من نمیدانستم معنی هرگز را ؛ تو چرا بازنگشتی دگر🥲🖤

کتاب کمک درسی حتما بگیر

رو تکنیک تست زنی حتما کار کن

تست زمان دار بزن

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
میخوام کنکور انسانی بدم

کتابو هر درسو کامل می‌خونی

بعدش میری سراغ درسنامه کمک درسی اگ نکته ای چیزی نوشته باشه یادداشت می‌کنی تو کتاب تا بعداً تو مرور یادت نره

بعدش ک تموم شد میری سراغ تست

بستگی داره چقد تست داشته باشه.میتونی نصف کنی.نصفشو اونموقع بزنی و نصف دیگشو فرداش یا وختی ک میخوای درس جدید از اون کتاب بخونی

اونموقع اون درسی ک قبلا خوندی با اون تستا یادآوری میشه

مآ اَز تَبآر بُغضیمْ ،آسودِگی رَوآ نیست...🎈🖇️                         انقد تو این زندگی دهنم سرویس نشده که آخرش بیان زیر اعلامیم بزنن شادروان ، بنویسید مرحوم «پــاره دو عالم » (:                     

ببین کتاب کمک درسی حتما بگیر ولی جغرافی و تاریخ نمیخواد بعد کتاب جامع هر درس بگیر اینجوری برای دوازدهمت هم میمونه و اینکه از یک موسسه نگیر همشون تحقیق کن مثلا فلسفه مهروماه حوبه ولی روان شناسی مشاوران ریاضی خیلی سبز و... اگه میخوای از الان بخونی اصلا روی تست ها با مداد علامت نزن که بتونی تست ها رو چند بار بزنی و اینکه چون انسانی میخوای بدی کتاب اولین منبعت باشه کامل کامل بخونش بعد تست بزن اگه خواستی درسنامه هم بخون و اینکه درس های حفظی مثل جامعه و تاریخ خلاصه کن توی یک دفتر سال کنکورت بهش نیاز داری 

موفق باشی