2777
2789

توروخدا همشو بخونید.ذهنم درگیره

شوهرم تو شرکت حمل و نقل دوستش کار می‌کنه به عنوان شغل دوم .بعد تو بخش اداری اونجا فقط خانوما هستن.اونروز حرف از چی شد شوهرم گفت یه خانوم نوری اونجا هست که شاید جلف به نظر بیاد ولی اخلاقش سنجیده هست و با کسی گرم نمیگیره و بسیار هم معتقد به خدا هست .می‌گفت مثلا کاشت ناخن بلند نارنجی کرده و آرایش خیلی غلیظ میگم تو از کجا دیدی میگه کور که نیستم میرم بارنامه هارو ازش تحویل بگیرم ناخوناش کم مونده بره تو چش و چالم خب دیده میشه دیگه😢

چون شوهرم بار جابجا می‌کنه و به مقصد می‌رسونه بزار داشت به شهرک صنعتی بار میبرد که من و دخترمو هم برد با خودش بعد این خانوم یه دسته گل داده بود به همسرم بهش گفته بود که شوهر من امروز تولدشه و تو شهرک صنعتی کار می‌کنه لطفا این گل رو بهش برسون تا سورپرایز بشه ولی نگو از طرف کنه بزار کمی ذهنش مشغول بشه بعد شوهرم برد داد کمی بعد زنه زنگ زد به شوهرم(اون خانوما شماره همه کارکنان رو دارن)که رسوندین به دستش و عکس العملش چی بود اینم گفت شوکه شد بعد زنه شروع کرد به هار هار خندیدن منم با شوهرم کلی دعوا کردم

خدایا من و خانوادمو لحظه ای با حال خودمون رها نکن⁦❤️⁩💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون ارایش میکنه و ناخناش درست میکنه یا حالا سنجیده گرم میگیره نمیتونیم بگیم اون مشکل داره.شما مگه از شوهرت مطمئن نیستی؟اگه هستی که میدونی خودش رفتار درستو انجام میده حتی اگر اون خانم دنبال چیزی باشه اگه مطمئن نیستی هم که عزیزم نمیتونی چشماشو ببندی بگی تو خیابون راه برو.

یکم تو محیط کار باید شل کنید

بین همکارا پیش میاد و عادیه

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

معلومه خانوم نوری سرش به کار خودشه نگران نباش

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌