2777
2789
عنوان

کلینیک لیزر موهای زائد _ تهران

2472 بازدید | 17 پست

سلام خانوما 

لطفا اگه تجربه ای در زمینه لیزر موهای زائد دارید بگین اینکه چه دستگاهی خوبه ؟ و یه مرکز لیزر خوب تو تهران معرفی کنین🥺🌷

و اینکه لیزر واسه قسمتایی مثه کمر که موهاش کرکیه خوبه یا نه 

کجای تهران باشه

اگه اونقدر حقیری که جای بی نام و نشونی مثل اینجا میخوای خودنمایی کنی و تمجید بشنوی . اگر اونقدر زندگیت خرابه که مجبوری اینجا خودتو تخلیه روانی کنی و عقده هات رو به نمایش بذاری .رومن ریپلای نکن بیمار روانی زیاد دیدم تشخیصت برام آسونه . من اینجا یک بی هویتم و ادعایی ندارم هرچی دلت میخواد فکر کن درباره من دفاعی ندارم چون برام فقط سرگرمیه و تو زندگی واقعی چیزی کم ندارم که بخوام اینجا بروز بدم نداشته هام رو. من هستم تا اندازه تجربه خودم کسی ر‌و حمایت عاطفی یا راهنمایی کنم موافقم نیستی که نیستی توهم نظر خودت رو بذار و رد شو .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه لیزر موی کرکی رو کلفت می‌کنه 

من مرکز لیزر دکتر شیرین راحمی میرم تو تهرانپارس 

قبلش هم یه مرکز لیزر بود تو نیاوران سر کامرانیه تو ساختمان سونوگرافی دکتر طاهری اونم عالی بود

من خودم خیابون انقلابم . ولی جای خوب باشه اگه دور بودم اشکال نداره

عزیزم اونجا رو نمیدونم ولی دستگاه رو انتخاب کن اول بعد ببین کدوم مرکز اون دستگاه رو داره

اگه اونقدر حقیری که جای بی نام و نشونی مثل اینجا میخوای خودنمایی کنی و تمجید بشنوی . اگر اونقدر زندگیت خرابه که مجبوری اینجا خودتو تخلیه روانی کنی و عقده هات رو به نمایش بذاری .رومن ریپلای نکن بیمار روانی زیاد دیدم تشخیصت برام آسونه . من اینجا یک بی هویتم و ادعایی ندارم هرچی دلت میخواد فکر کن درباره من دفاعی ندارم چون برام فقط سرگرمیه و تو زندگی واقعی چیزی کم ندارم که بخوام اینجا بروز بدم نداشته هام رو. من هستم تا اندازه تجربه خودم کسی ر‌و حمایت عاطفی یا راهنمایی کنم موافقم نیستی که نیستی توهم نظر خودت رو بذار و رد شو .
اره خودمم همینجا میرم بیمارستان رازی مخصوص پوست هست کلا قیمتشم زیربغل و بیکینی حدود ۴۰۰ هر دوماه یکب ...

مرسی عزیزم . 

فکر میکردم ازرون تر باشه قیمتا 🤦‍♀️😂

فول بادی اگه بشه میخوام برم

مرسی عزیزم .  فکر میکردم ازرون تر باشه قیمتا 🤦‍♀️😂 فول بادی اگه بشه میخوام برم

قیمتش زیاد فرقی نداره با مراکز دیگه مهم اینه ک جای تخصصی و مطمئنی هست پوست رو داغون نمیکنن

جاهای کرکی نباید لیزر کنی من خودم کلینیک ایریس میرم با دستگاه کندلا خیلی راضیم اونجا بهم گفتن مو کرکی با لیزر ضخیم میشه میتونی لیزر کنی ضخیم که شد بعد ادامه بدی باز تا ضخیما هم از بین بره ولی قشنگ موهای کرکی دو برابر جاهایی که ضخیمه موهات تعداد جلسه لازمه