2777
2789

کسایی که به زودی امتحان دارید بیاید از تجربه ام بگم بهتون 

واسه آیین نامه اول یه دور کتابو در حد یادگیری خوندم بعدش شروع کردم از سایت های معتبر تست زدم که (خیییلی کمک کننده بود)تقریبا ۵۰_۶۰تا آزمون رو تست زدم روز امتحان هم استرس نباید داشته باشید تمام مطالبو ی بار مرور کنید قبولید چیز سختی هم نیس ازش غول ساختن😂امروزم تو شهری داشتم موقع رفتن یه قرص پروپرانولول ۱۰ و یه لیوان دم نوش گل گاو زبان خوردم که عااالی  بود بهم کمک کرد اصلا استرس نداشته باشم پیش افسر.همه چیو دقیق انجام بدید بدون عجله با هیچ کسو هیچی هم کار نداشته باشید اون لحظه تمام تمرکز تون بذارید رو رانندگی که کاری از قلم نیفته که نمره منفی بگیرید.پاتون از گاز برندارید اصلا که خاموش نشه چون رو خاموشی حساسن راهنما هم حتما بزنید مهمه برا افسر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پا از کلاچ بر ندارن...

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻

من موقع امتحانم جلسه اول رو سر اینکه جلوی پل پارک دوبل زدم زدم کرد، دردش هیچوقت یادم‌نمیره 😅😅😅😅

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

ایین نامه یه دور کتابو روخوانی کنید هم بسه یه ساعتم طول نمیکشه

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

آفرين ،مباركهه 

اللَّهُمَّ صَلِّ على محمّدٍ وعلى آلِ محمَّدٍ، كما صَلَّيتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجِيدٌ، وبارِكْ على محمدٍ وعلى آلِ محمّدٍ، كَما بارَكتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجيدٌ 

آفرین دمت گرم 

ولی قرص پرانول برای کاهش صربان قلبه ربطی ب استرس نداره و برای کسایی ک آریتمی دارن و مشکل تاکیکاردی 

اگر کسی نرمال باشه تپش قلبش یهو ممکنه بیشتر باعث برادیکاردی و حال بدش بشه 

من یادمه بار اول یه پارک دوبل عالی زدم ولی بخاطر اینکه راهنما نزدم ردم کرد افسر خودش گفت که دوبلت خوب بود بخاطر راهنما و اینکه بار اولته رد میشی تا دو روز گریه میکردم تو خونه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی 🌙❤
خوشبحالت من آیین نامه یه بار رد شدم‌ یکشنبه با امتحان دارم

تست بزن با تمام سوالا آشنا شی روز امتحان من هر سوالی دیدم بار ها تست زده بودمش و میدونستم جوابشو .انشالله قبولی