2777
2789
عنوان

کسایی که هوش مالی دارن

255 بازدید | 17 پست

۲۵ ملیون تومن پول داریم و بتونیم ۵ دیگه بزاریم بنظرتون چیکارش کنم که سود بیاد روش ؟ تو بورس و اینا نه 

مثلا اگه سپرده گذاری کنم خوبه ؟تو کودوم بانک یا قرض الحسنه بهتره ؟طلا دست دو بخرم ؟افت نمیکنه بیشتر ؟

میخام هی ۵ تومن و ۱۰ تومن زیادش کنم یا بزاریم رو پول پیش یا از ماشین پیکان یا... شروع کنیم کم کم !نظرتون ؟

خودتون راهی دارید که خیلی توش سود کرده باشید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اها ممنون .شنیدم یکی از بانک ها رو طلا وام میدن در موردش میدونید؟

اونومنم شنیدم توهمین سایت خانومه میگفت بانک یادم نمیاد چه بانکی بود میگفت رو ۱۰۰ گرم طلا وام میده ولی خیلی نیستاا.منم تعحب کردم آخه کسی که ۱۰۰ تومن طلا داره دیگه محتاج ۴ تومن و ۵ تومن نیست که

تا حالا دلار نخریدم .سود هست توش؟ افرین چه باهوش  الان چنده دلار ؟

بخر شنیدم  ۲۰۰۰تا رو کد ملی میدن سهمیه ای میشه ۴۰۰۰هزارتا تو و شوهرت با قیمت پایین میخرید قیمت بالا میفروشید دلار پریروز ۳۵بود ازادش ولی یکم میارنش پایین برای کنترل کردن میاد رو ۳۴ اینطورا بعد دوباره میکشه بالا فقط در جریان باش سرمایه گذاری اینطوری حوصله میخواد حول نکنی و اینکه باید بدونی کی بفروشی کی بخری یکمم که سرمایت زیاد شد رسید ۱میلیارد و خورده ای بزارش تو ساختمون سازی

بخر شنیدم  ۲۰۰۰تا رو کد ملی میدن سهمیه ای میشه ۴۰۰۰هزارتا تو و شوهرت با قیمت پایین میخرید قیمت ...

درست ممنون عزیزم اما نمیدونم چرا میترسم نه که الانم همه درگیریه و .... خیلی میترسم ضرر کنم