2777
2789

من الان در حال اقدامم اگ روز ششم غسل حیض کنم قبوله یا ن ..چون بعضیا میگن فقط روزه۵و۷و۱۰ غسل قبوله 

کاربر خانوم هستم😌...برای سلامتی امام زمان (عج)صلوات 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم با عرض معذرت منم سوال دارم ،دوستان جواب بدن 

من دو روز پيش بايد پريود ميشدم ،صرفا لك بود 

تكليف من چيه برا نماز؟

اللَّهُمَّ صَلِّ على محمّدٍ وعلى آلِ محمَّدٍ، كما صَلَّيتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجِيدٌ، وبارِكْ على محمدٍ وعلى آلِ محمّدٍ، كَما بارَكتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجيدٌ 

سلام عزیزم، زمان غسل حیض فقط به این ربط داره که کی پریودت تموم بشه، ممکنه پریود شما سه روزه تموم بشه و اصلا تا روز دهم حتی یه لکه بینی هم نداشته باشی، خب باید همون پایان روز سوم که پاک شدی غسل حیض کنی، و ممکنه برای یک نفر دیگه روز هفتم یا هشتم تمام بشه و اون باید اون زمان غسل کنه

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.