2777
2789
عنوان

ریاضی یا کامپیوتر

68 بازدید | 11 پست

سلام دوستان یک راهنمایی میخواستم ازتون بگیرم

بین رشته ریاضی و کامپیوتر موندم از طرفی تو کامپیوتر خیلی استعداد دارم و میخوام برم برنامه نویسی از طرفی میترسم چون خیلی ها میخوان برن کامپیوتر نتونم برم از طرفی ریاضیم هم خوبه و میتونم تو دانشگاه برم کامپیوتر اینجوری با مدرک ریاضی بهتر کار گیر میاد ولی کلا زیاد درس خون نیستم معدل هفتم(18.86) 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برو زشته ریاضی بعد دانشگاه برو مهندسی کامپیوتر (البته دانشگاه خوب مثلا شریف امیرکبیر اینا)

تاریک ترین لحظه شب هنگام سپیده دم هست ✨⭐️دانشجو پزشکی ورودی ۴۰۱🩺❣️

عزیزم من توی این کار سررشته دارم . بهتره از طریق ریاضی اقدام کنی به نفعت هست . رشته کامپیوتر هم خوبه اما اول کاردانی قبول میشی بعد باید کاردانی به کارشناسی کنکور بدی .‌‌‌‌‌توصیه من به شما ادامه تحصیل از طریق رشته ریاضی هست . چون متقاضی رشته ریاضی به نسبت تجربی خیلی کمتره قبولی بسیار راحت تره 

صد در صد کامپیوتر تو وقتی الان میتونی بری کامپیوتر بخونی چرا بری ریاضی کلی بخونی که آیا کامپیوتر قبو ...

بیشتر واسه مدرکشه (ریاضی) خودمم تصمیم کامپیوتره میخواستم مطمعن تر شم