2777
2789

من تازه ازدواج کردم مهرمم ۵۱۴ سکه هست 

ماه پیش شوهرم گفت بیا زمین به نامت کنم در قبال نصف مهریه و محضری رفتم نوشتم که دریافت کردم نصفشو و ادعایی ندارم 

حالا شوهرم میگه بقیش هم بهت میدم تا سال دیگه و هیچی مهریه نباشه این وسط دیگه 

مامانم  اولا دعوام کرد چرا قبول کردی ..میگه اینکارا چیه اول زندگی 

دوم شوهرم ریخت و پاشش واسه خانوادش زباده ..شاید توقعم زیاده ولی بدم‌نمیومد همینجوری به نامم کنه کلشو چون از اینکارا میکنه واسه اونا حداقا یه بخشیشو 

سوم فهمیدم این زمین ها رو به جای حق الوکالش گرفته میترسم گیر و گور توش باشه وگرنه چرا گفت سال دیگه ؟ یا چشم طرفدنبالش باشه 

و چهارم کلا مهریه نباشه به نطر شما یکجوری نیست ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا به حرف مامانت گوش کن،دوما هیچوقت تو زندگیت تا چیزی رو نگرفتی امضا نده که گرفتی،سوما قضیه بنظر م ...

زمین رو گرفتم و به نامم زده و نصف رو نوشتم تحویل گرفتم ..اون باقیشو شک دارم ..یعنی حس بدیدارم

من مهرم ۱۱۴ تابود .

ولی چون باشوهرم صحیت کردیم ۱۴ تا 

باباش میکفت باید ۱۱۴ باشع 

بعدا همسرم همش میگفت ماصحبت کردیم .

منم دست خط نوشتم ۱۴ تاباشه .

تاالانم هیچ مشکلی نداشتیم .

هیچوقت بعدش بحث این نشد و‌شوهرم از طلاق وحتی کلمه شم خوشش نمیاد و میگه به هیچ عنوان درموردش باهام صحبت نکن .هرمشکلی باشه برطرف میکنم ولی این کلمه رو هیچوقت نگو

من مهرم ۱۱۴ تابود . ولی چون باشوهرم صحیت کردیم ۱۴ تا  باباش میکفت باید ۱۱۴ باشع  بعدا ه ...

منم با شوهرم مشکلی ندارم یعنی ازش راضیم 

ولی درکل خیلی مرموزه و نمیشه اصلا حدسش زد 

یک دفعه هم‌میاد یه چیزایی میگه ادم‌میمونه قبول کنه یا نه 

مثل همین شرایط